Installerade idag det gamla Sim City 3000 för att återuppleva gamla nostalgiska ögonblick. Spelet fungerade bra och bjöd på underhållning, men när jag sedan stängde ner det uppstod problemen: *Excel-dokument går ej att öppna. Istället för en massa celler kommer det fram en blank sida. *Textstorleken på flera sajter har förminskats. *Sidstorleken har ökat med minst 1000 gånger. Min fråga är alltså, hur ändrar jag tillbaka detta utan systemåterställning? |
Jag är inget datorsnille precis, men jag har varit med om att datorn har blivit konstig när man istallerat ett lite äldre program. För mig brukar det ofta vara att bildskärmens upplösning har ändrats automatiskt i och med att man installerat programmet. Det känns då, som du säger, att sidstorleken har ökat med 1000 gånger. Kolla upp detta. Om det inte skulle hjälpa så kan jag tyvärr inte hjälpa dig. __________________________ Borr-Den extrema termofilen! |
Ja skulle också tro att det är upplösningen på bildskärmen men det borde ju inte påverka excel.. hmmm tycker det är konstigt.. __________________________ //Madeleine |
Haha, vilka härliga tips. Nåja, tack ändå. Fick inte skiten fixad så fick ställa om hela skiten, snyft. |