![]() | Tråden är låst av moderator. |
Någon som skall på filmnatten på SF under Valborg? Vad hoppas ni det blir för filmer? Själv hoppas man på Hancock, sedan spelar det ingen roll ![]() __________________________ EUREKA! Sa Newton när han fick ett äpple i skrevet. |
Nein, leider nicht! __________________________ Der Mats [also known as Mastodontfilmsmats/Spike/Zyberm@z/Marren/Låneovven/Grannen] |
Försöker att låta bli att dricka för mycket, så film vore ju ett alternativ. Valborg är fjortis. |
Vet inte riktgt än. Vi får se vad jag ska göra på valborg. __________________________ //Madeleine |
Valborg ? V in A mfetamin L sd B rajj R ed stripe G in __________________________ ---------------------------------------- Det finns två oändliga ting. Universum samt den mänskliga dumheten. Jag är dock inte så säker på den förstnämda. - Albert Einstein |
O pium glömde du, |
Fjortis var ordet. |
Du e så mogen, Wookie! Jag beundrar dej verkligen för det. Ska själv på namngivningsceremoni den dan: Lilla Söta Vera ska hon heta. __________________________ Der Mats [also known as Mastodontfilmsmats/Spike/Zyberm@z/Marren/Låneovven/Grannen] |
tack sofia, ![]() __________________________ ---------------------------------------- Det finns två oändliga ting. Universum samt den mänskliga dumheten. Jag är dock inte så säker på den förstnämda. - Albert Einstein |
Ibland undrar jag varför alla mina trådar blir helt plötsligt Off Topic. Lås tråden, här hittar man inga mogna människor inte. __________________________ EUREKA! Sa Newton när han fick ett äpple i skrevet. |
Done! |
![]() | Tråden är låst av moderator. |