Hej alla! Nu äre såhär att jag är på jakt efter lite nya film- tips! Och inte äre vadsomhelst heller! ![]() Jag har precis börjat intressera mig i krigfilmer typ medeltida, rom, antika grekerna o grejjer. Filmer som handlar om gammeldags krig heltenkelt! ![]() En typ exempel är 300. Några tips? [Inlägget redigerades av lalja 2008-04-29 14:03:04] [Inlägget redigerades av lalja 2008-04-29 14:04:28] [Rubriken ändrades av forummoderator Goliatbagge 2008-07-17 19:40:39] |
Gladiator Braveheart Troja King Arthur Beowulf Kingdom of Heaven Arn - Tempelriddaren Om du även är inne på äldre film så ska du ju även se Ben Hur och Spartacus [Inlägget redigerades av Goliatbagge 2008-04-29 14:18:00] |
Tackar! Fick in en hel del bra tips, har dock sett Gladiator, King Arthur, Braveheart,Arn - Tempelriddaren. Ska dock se dom andra, tack så mycket! |
Varsågod. Välkommen till Filmpunkten förresten! |
Tack! (: |
Patrioten, kanske? Fast inte så värst medeltida... Oo |
Kan även lägga till Apocalypto. __________________________ //* |
Då säger jag 10 000 BC också. |
I Rosens Namn LadyHawk Elisabeth Cyrano Röda Nejlikan __________________________ A Fonzanoo is a guy who farts in the tub, and bites the bubbles. [Inlägget redigerades av inzomnia 2008-04-29 23:50:47] |
Fall of the Roman Empire 1964 Med bla Sophia Loren, Omar Sharif och Christopher Plummer __________________________ //Angelus - An old man dies. A young girl lives. A fair trade. I love you, Stenis "There's no challenge in breaking a board. Boards don't hit back." Forza Associazione Calcio Milan Forza Rossoneri Forza Detroit Red Wings Forza Frölunda Indians R.I.P Micke Dubois http://www.youtube.com/watch?v=QXk18RdxPZM&mode=related&search= |
Det våras för världshistorien __________________________ EUREKA! Sa Newton när han fick ett äpple i skrevet. |
Tackar alla, verkligen TACK! ![]() |
Hoppas du gillar de, betygsätt gärna när du sett de.![]() __________________________ //* |
Då bumpar jag denna tråd då jag sett i princip alla filmer som tipsas. Efterlyser mer tips om medeltida/Rom m.m filmer! |
Men var är dina betyg på dem, Lalja??!! Hade vart intressant att läsa. __________________________ Der Mats [a.k.a Mastodontfilmsmats/Spike/M/Zyberm@z/Marren/Låneovven] |
Personliga favoriter: Idi i smotri (Gå och se!), Full Metall Jacket Der Untergang Det där är inget "medeltidkrig" dock, men gillar du hemska krigsdramor så är dom de bästa. I övrigt så tipsar jag om den här listan ifall du inte känner till den redan; http://www.imdb.com/chart/war __________________________ "I am but a simple masturbator of the silver screen." |
Tristan & Isolde(?) Arn __________________________ EUREKA! Sa Newton när han fick ett äpple i skrevet. |
ska det bara vara medeltiden?![]() __________________________ keep metal or die |
Avalons dimmor __________________________ "Klokhet och vett uti den finaste gåva människan fått" - Luna Lovegood |
Oj oj oj. 002mateke ska snart ge dom betyg, när tid ges dock. Och freddyvonmetal: Japp! Eller.. Vet inte riktigt ord för det.. Svärd filmer .. Pilbåge, sköld .. Sånt. Tack alla andra! |
braveheart? __________________________ keep metal or die |
Har fått tips på den tidigare, som du sett om du läst lite högre upp. Har nu gett betyg på 300. Idag kommer troligen på Troja. |
Nåt du knappast sett: Sagan om ringen-trilogin!![]() |
Alexander kanske inte den bästa men duger en regnig dag. Sen finns det ju även tecknade och otecknade Asterix och obelix. __________________________ Ohh what a lovely teaparty.. [Inlägget redigerades av F_uckFace 2008-07-19 18:48:06] |
Xena och Hercules......serier förvisso, men ändå. |