Forum » Film » Söker film/filmmusik » En komedi          En komedi 2008-05-05 00:49:44
Kronobergarn
Registrerad: 2008-05-05
Hej... Jag söker efter en film eller titeln på filmen som troligen utspelar sig i Los Angeles... ett gäng trafiksyndare åker fast för div förtelser... och dom får gå en trafikkurs... dom gör narr av en bitter polis och stöller till med spratt... jag mins bara en som var med i filmen... en liten tant med tjocka glasögon, vill minnas att hon vad med i filmen canonball run med en replik "damn buses" när planet landar på motovägen.

Som sagt vad heter filmen... jag har sökt på trafiksyndarna, efter som jag inte vet vad den heter på amerikanska så blir det svårt.

Hoppas på svar
  2008-05-05 21:08:18
wildpalm
Redaktör
Registrerad: 2004-02-17
Trafikkurs säger du. Blev dessa personer någonting efteråt,
t ex trafikpoliser eller nåt? Du har inget mer minne du kan klämma fram tro.
Ungefärligt årtal?

Med vänlig hälsning
Markus Elfström, redaktör Filmpunkten
[Inlägget redigerades av wildpalm 2008-05-05 21:09:29]
  2008-05-07 03:07:19
Kronobergarn
Registrerad: 2008-05-05
Den film du tänker på kan jag gissa är rekryterna... en rolig B-film.

Åter till huvudämnet... tja... sent 80-tal till tidigt 90-tal skulle jag vilja tro... nej dom blir inga poliser efter trafikskolan... dom åker fast för div förtelser i trafiken... dom får ett val tror jag mellan fängelser eller kursen (är inte säker)... dom klara kursen... men sen i slutet så ser man hur dom åker fast igen... kommer inte ihåg eller känner igen några skådespelare förutom den dära lilla tanten... den kan vara en annan stad... men den är amerikansk och klassas som kommedi.

Hoppas på svar