Har ni några tips om filmer om Afrika? Har sett The last king of Scotland, Blood Diamond, Hotel Rwanda och Shooting dogs, och är mycket förtjust i alla dessa. Snälla, ger mig mer tips! ![]() __________________________ http://linda.lindasfilosofi.se |
Tsotsi är rätt bra. |
Sometimes in April och The Constant Gardener. |
Gudarna måste vara tokiga __________________________ Islams profet Muhammed var pedofil. |
Oskar_90: Mycket bra tips, speciell och rolig film. __________________________ "You're still fucking peasants, as far as I can see". |
Jag fyller på med: Catch a Fire Lord of War Black Hawk Down Tears of the Sun |
Fyller även jag på: Ingenstans i Afrika, 2001 |
"My Africa" har jag hört lite om iaf. __________________________ Det finns två oändliga ting. Universum samt den mänskliga dumheten. Jag är dock inte så säker på den förstnämda. - Albert Einstein |
Just det! Savannens härskare är sevärd också. Dock längesen jag såg den. Congo slänger jag även in. Nu ska jag nog vara nöjd... [Inlägget redigerades av Goliatbagge 2008-05-11 18:22:13] |
Har för mig att black hawk down handlar om mellanöstern och inte afrika. ![]() hade visst fel det var i somalia. ignorera det där innan ![]() tecknad? ![]() madagaskar __________________________ Veritas numquam perit [Inlägget redigerades av Salve 2008-05-11 18:33:47] |
Salve> "Har för mig?". Sök på Black Hawk Down och läs första raden i handlingstexten och kom sedan med kommentarer. Får väl komma med lite tips på filmer jag sett också då, med efterföljande betyg. Jag drömde om Afrika, 3 Mitt i Afrika, 2 Lorenzos olja, 3 Lejonkungen, 4 Madagascar, 3+ Afrikas drottning, 3 Tsotsi, 3+ Nowhere in Africa, 3+ Secondhand Lions, 2+ Öken: Den engelske patienten, 3 Babel (till viss del), 5 Sahara, 2+ Krig: Hotell Rwanda, 4+ Sometimes in April, 4 Shooting dogs, 3 Blood diamond, 3 |
Bara så du är medveten så liksom lade jag till en sak efter herr spydig... __________________________ Veritas numquam perit |
Tusen tack för alla tips! Glömde säga att jag även har sett The constant gardener, Babel, och förstås Den engelske patienten. Tror jag är mest intresserad av krig/konflikter/politik. __________________________ http://linda.lindasfilosofi.se |
Lägger till Beyond Borders. __________________________ //* |