Har inte haft något emot någon av de tre filmerna, mina förväntningar sjunker inte för en fjärde. När Spielberg dessutom återtar tyglarna så ser framtiden ljus ut. __________________________
Det finns två oändliga ting. Universum samt den mänskliga dumheten. Jag är dock inte så säker på den förstnämda.
Varifrån är källan att Steven Spielberg skulle regissera igen? Han har ju tidigare sagt att han troligen inte kommer att regissera JP4 själv utan helst ser Joe Johnston vid rodret igen som dock, vad jag förstår, har tackat nej.
Tyvärr verkar det inte som Sam Neil kommer tillbaka, vilket är synd och dåligt.. Han är ju en viktigt karaktär i serien. Tänk er t.ex. en Indiana Jones film utan Indy.
Enligt Steven Spielberg, som är producent, ska det vara den sista filmen i serien (om man nu kan lita på det) och därför kan man räkna med att de kommer att göra en betydligt större satsning på den än t.ex. den tredje filmen. Hur resultatet blir vågar jag dock inte sia om.
Det verka som om de mesta som man har hört är bara lösa rykten. Själv har jag hört att Sam Neil faktiskt ska vara med i filmen, det var det senaste jag hörde om den. __________________________
Personligen så vill jag att både Jeff och Sam ska reprisa sina roller som Dr Ian Malcolm och Dr Alan Grant. De var båda mina största idoler när jag var i 10-15 års åldern. Så det vore ju underbart att se dem i sina roller igen, även fast dem kanske är lite till åren nu.
filmen kommer troligen komma ut sommaren 2009. såg något reportage om att han hade sagt det. och nu håller dom på att spela in den typ o göra dinos. sam neil hade tackat ja och jeff goldblum frågar dom. allt som jag vet. älskar alla Jp filmer
För min del så hoppas jag inte direkt på en 4:a i denna serien. Dom tre sista filmerna baserades åtminstone till vissa delar på dom böcker som skrivits, "Jurassic Park" och "The Lost World". En 4:de film skulle bara vara något som blev slängt ihop då det inte finns så mycket mer att ta utav från böckerna. Låt serien dö, till trots att jag menar att ingen film efter den första skulle ha gjorts. MEN dom kanske vill ha in lite mer från kassakon. Mjölka mjölka. __________________________
Jag vill nog inte se denna, efter det att jag såg Lost World och Jurassic Park 3 så har den första filmen tappat charmen för mig. __________________________
EUREKA! Sa Newton när han fick ett äpple i skrevet.