Hej.. Mi dotter har tjatat på mig om ett par filmer 1, tummelisa 2, bumbibjörnarna 3, smurfarna 4, liten (underbar tecknad film min stora dotter såg på 80talet) Jag undrar!! vart kan man få tag på dessa filmer, har sökt överallt.. Sen undrar jag också hur man kan få se filmerna på denna sajt... en stilla undran från en glad amatör, som gillar att barnen blir glada //frida// ![]() |
1. Tummelisa: Filmsidan här på Filmpunkten hittar du här: http://www.filmpunkten.se/filmtitel.asp?ID=1959 (bara att söka i sökfältet högst upp på sidan) Filmen finns att hyra här: http://www.lovefilm.se/film/26302-Tummelisa.do 2. Bumbibjörnarna: Är en serie och finns därför inte inlagd på Filmpunkten. Är bara utgiven på DVD i USA och då missar man de svenska rösterna. Finns tydligen på VHS. Här finns åtminstone två att köpa begagnat: http://www.annonsfynd.se/52955.htm 3. Smurfarna: Är också framför allt en serie, men även en långfilm har gjorts. http://www.filmpunkten.se/smurfarna-och-den-fortrollade-flojten.asp Har tyvärr ingen aning om var du kan få tag på den. Verkar inte vara utgiven på DVD så begagnad VHS är nog nästan det enda tänkbara där också. 4. Liten: Har aldrig hört talas om den och hittar inget om den heller. Har du någon mer info? Svensk/amerikansk? Kortfilm/långfilm? Det här var tyvärr inte så mycket hjälp. Tråkigt nog är det svårt att få tag på gamla pärlor nuförtiden. Lycka till i alla fall! [Inlägget redigerades av Goliatbagge 2008-05-24 00:13:10] |