Tänkte bara på att kanalen "Showtime" gärna skulle få sin plats i film-schemat på förstasidan. En kanal som på sätt och vis bör ses som självklar här på fp. Om vi inte redan har den (vilket jag inte lagt märke till), så blir det mitt tips. Invändningar? ![]() __________________________ Det finns två oändliga ting. Universum samt den mänskliga dumheten. Jag är dock inte så säker på den förstnämda. - Albert Einstein |
Kan säga direkt att vi inte kommer lägga till några kanaler på förstasidan. Jag önskar större satsning på andra funktioner än just denna tv-tjänst. Vi kommer tillbaka med mer information kring nya funktioner samt viss omförvandling/borttag av nuvarande funktioner senare i höst. Vi har planer på att lägga upp ett bättre och klarare schema över vad som skall prioriteras och inte. __________________________ Med vänlig hälsning Markus Elfström, redaktör Filmpunkten |
Annars skulle man kunna sätta en länk till en bra sida som visar ett stabilt schema över dagens filmer. Jag kan säga att jag gärna istället för vårt egna tv-schema skulle se tex länken www.tv.nu/film på startsidan. __________________________ Det finns två oändliga ting. Universum samt den mänskliga dumheten. Jag är dock inte så säker på den förstnämda. - Albert Einstein |