Forum » Film » Söker film/filmmusik » Söker efter en film.          Söker efter en film. 2008-06-27 21:11:55
Hej!
Jag har på senare tid kommit ihåg en film som jag såg för ett par år sedan på tv mitt i natten. Och har nu fått den i huvudet och behöver se den igen.
Jag kommer ihåg att den hade en film noir stämning, rätt mörk vill jag minnas, utspelar sig på natten och så där.

Men ska försöka beskriva händelserna i filmen:
Det är en snubbe som känner. Han hamnar på ngt sätt i bagage utrymmet på en annan snubbes bil och blir släppad till ett rum där ett gäng snubbar kräver hon på pengar. Han får en viss tid att ge dem pengarna, annars. Han har en tjejkompis, kanske han träffar henne ngn-stans kommer inte riktigt ihåg. Men hon ska iaf hjälpa honom att själa frimärken från ngn han känner. Och hon ska då ligga med den här snubben med frimärkena för att han ska kunna ta dem. Ngt händer och snubben med frimärkena dör. De blir av med liket har frimärkena och ger tillslut de penga krävande snubbarna pengarna, MEN så visar det sig att allt var ett skämt från ngn kanske jobbar kollega till the main character snubben och allt har då gått åt helvete.

Uhmm, som ni ser så kan jag ju kanske hela filmen. Kommer ihåg hela ååh nej shit känslan man fick i slutet av filmen. Liknande Seven filmen.
Jag hoppas att ni kan hjälpa mig så jag kan se filmen säga "åh fan den var så bra" och kunna sluta tänka på den.

Det som är unikt med den är väl frimärkena så det är väl teh ledtråd antar jag.
  2008-06-27 22:29:37
Emiam
Registrerad: 2006-10-14
Sorry, inget jag känner till, Sipe, men d låter som en spännande och lovande intrig.

Der Mats [a.k.a Mastodontfilmsmats/Spike/M/Zyberm@z/Marren/Låneovven/Grannen]
  2008-06-27 22:30:25
Emiam
Registrerad: 2006-10-14
PS. Välkommen till FP!
Kommer du stanna nu eller är du bara inne och kastar in din fråga i Forum lite snabbt...?

Der Mats [a.k.a Mastodontfilmsmats/Spike/M/Zyberm@z/Marren/Låneovven/Grannen]
  2008-06-29 00:29:42
Registrerad: 2008-06-27
Okej, tråkigt. Jag skulle behöva se den där filmen. Får vänta på svar eller hoppas att den går på tv'n igen xD

Mitt svar på PS-frågan blir:
Tackar.
Jag kommer nog vänta ett tag på ett svar. Komma då och då o se efter. Är faktiskt inte en forum snubbe. Tycker forum är rätt så tråkiga eftersom att de har en tendens att byta samtalsämne. Vilken den här PS frågan kanske gör.
Är forum bra, eller bara ett sätt för folk att kunna slänga sina tankar ut i ett skog där ingen egentligen orkar höra dem? Hmmm...

Nej men om ngn annan ser det här så, snälla minns att ni har sett en bra film som innehåller: fake-mafia's, frimärken och en tjej som ger bort sin kropp för att rädda snubben hon gillar.
  2008-07-02 18:06:37
Goliatbagge
Redaktör
Registrerad: 2004-07-30
Foruminlägg: 1998
Vad är det för årtal vi snackar om ungefär? Amerikansk?
  2008-07-21 12:00:31
Registrerad: 2008-06-27
Allt från sent 90-tal fram till för några år sedan.
Skulle nog säga Amerikansk men jag kan ha fel. Den verkar ju inte så känd så den kan ju vara gjord utanför Hollywood. Men det var definitivt Amerikanskt tal.
  2008-08-09 21:40:39
bobby
Registrerad: 2007-01-01
jag känner igen filmen men kan inte dra mig till minnas om vad den heter men jag tror att den utspelade sig i Las Vegas.

Kcik in thea ases?