e det nån som har hört om snuten i hollywood4 ska komma..jag har hört rykten och skulle vilja höra nån som visste mer __________________________ keep metal or die [Rubriken ändrades av forummoderator wildpalm 2008-06-28 12:29:12] |
Kolla i vår nyhetstråd, freddy, "ANSLAGSTAVLAN - Allt nytt!" Hett tips! Har för mej nån viftade en flagga för den där. __________________________ Der Mats [a.k.a Mastodontfilmsmats/Spike/M/Zyberm@z/Marren/Låneovven] |
var hitt marn den då 002mateke e ganska ny här hehe __________________________ keep metal or die |
Ja det ska komma en fjärde film, när minns ja inte riktigt men antagligen 2010.... |
freddyafmetal, du kan hitta den lätt inne på Fritt Forum eller genom at längst ner på forumstartsidan välja nästa, och nästa... osv. tills du hittar den bland lite äldre trådar ingen har skriviot i på några dar! __________________________ Der Mats [a.k.a Mastodontfilmsmats/Spike/M/Zyberm@z/Marren/Låneovven] |
jag tror inte snuten i hollywood4 ska bli bra..jag tyckte trean va dålig __________________________ keep metal or die |
usch! __________________________ EUREKA! Sa Newton när han fick ett äpple i skrevet. |
Personligen ser jag fram emot den. Man kan ju alltid hoppas att den blir som sjätte Rocky blev för Stallone efter det tidigare fiaskot med Rocky 5. __________________________ Med vänlig hälsning Markus Elfström, redaktör Filmpunkten |
men tycker trean vart bara fjantig __________________________ keep metal or die |
Jag har länge vetat att det ska komma en uppföljare. Hoppas Murphy är lika rapp i käften som i de två första filmerna, och inte ljummen som i den tredje. |