Har just sett "Nixon" och "The gathering storm" (om Churchill) och är nu helt inne på detta: filmer om kända politiska personligheter! Det är ofta enormt intressant, och man LÄR sig något samtidigt som man tittar Har ni några tips på liknande filmer? __________________________ http://linda.lindasfilosofi.se |
The Queen där drottning Elizabeth och Tony Blair gestaltas är en oerhört bra film. __________________________ I admire your luck, Mr...? -Bond... James Bond. |
Ja, den har jag redan sett, den är bra! __________________________ http://linda.lindasfilosofi.se |
Last king of Scotland Che (kommer snart) __________________________ EUREKA! Sa Newton när han fick ett äpple i skrevet. [Inlägget redigerades av uncle_funk 2008-07-09 16:21:18] |
JFK |
hur kunde jag glöma den filmen __________________________ EUREKA! Sa Newton när han fick ett äpple i skrevet. |
Wag the dog, fiktiva karaktärer.. men sjukt bra ändå, sen kan man jue dra paraleller med Clinton - även fast filmen gjordes innan hans lilla skandal. __________________________ fight the real enemy' |
Primary Colors m Travolta bl a. (?) Alla Presidentens Män - den bästa någonsin om politiker (!?) Finns en massa fler... __________________________ Der Mats [a.k.a Mastodontfilmsmats/Spike/M/Zyberm@z/Marren/Låneovven] |
Nixon - har ej sett. Men verkar vara en väldigt trevlig film! __________________________ Al : Son, have I told you not to get married? Bud : Yeah, dad. Al : Have I told you not to become a shoe salesman? Bud : Yeah, dad. Al : I guess I told you everything I know then. |
All the King's Men med sean penn är en rätt hyfsad film |
Hajen som visste för mycket m Galenskaparna/AfterShave Man of the Year m Robin Williams __________________________ Der Mats [a.k.a Mastodontfilmsmats/Spike/M/Zyberm@z/Marren/Låneovven] |
lindajjj söker nog mer seriösa/biografiska filmer som kända presidenter t.ex. __________________________ EUREKA! Sa Newton när han fick ett äpple i skrevet. [Inlägget redigerades av uncle_funk 2008-07-13 02:03:17] |
" Kronprinsessan " __________________________ "Klokhet och vett uti den finaste gåva människan fått" - Luna Lovegood |
Charlie wilson's war Var något som föll mig i smaken så den borde du se. __________________________ Ohh what a lovely teaparty.. |