![]() | Tråden är låst av moderator. |
Hejsan alla! Någon som kan ge tips på en riktigt äcklig skräck film inte så blodig och sånt utan mer sådan så man känner ryssningen änna ner i tårna! Tack På Förhand! |
.. måste va av det lataste slaget men Lepre ta över är du gullig.. Får en kännsla av att jag svarat femhundra gånger på den här frågan. The Ring -04 Them -07 äldre.. Don't Look Now -74 The Omen - 76 __________________________ Det finns två oändliga ting. Universum samt den mänskliga dumheten. Jag är dock inte så säker på den förstnämda. - Albert Einstein |
Rec High School Musical __________________________ EUREKA! Sa Newton när han fick ett äpple i skrevet. |
The Shining Hellraiser |
Tråd låst. Liknande trådar finns sedan tidigare. Jag rekommenderar dig framför allt den översta av dessa: Läskigaste skräckfilmen http://www.filmpunkten.se/forum_visa.asp?ForumID=61865 Skräck som gör att man hoppar till http://www.filmpunkten.se/forum_visa.asp?ForumID=70013 Bästa skräckfilmen http://www.filmpunkten.se/forum_visa.asp?ForumID=57161 Tips på skräckfilm + handling http://www.filmpunkten.se/forum_visa.asp?ForumID=58530 |
![]() | Tråden är låst av moderator. |