Söker efter poppiga partylåtar från 70/80-talet eller dito till stilen. Gärna lite ironiskt skönt svängiga sådär. Lite som "Girls just wanna have fun" eller "Doctor pressure". TACK |
Soundtracket till Footloose __________________________ EUREKA! Sa Newton när han fick ett äpple i skrevet. |
__________________________ fucking bells |
Hahaha härligt Dawe. Sånt gillar vi![]() Uncle> Okej, så nu ska jag skumma igenom hela soundtracket? Har du inga mer specifika låttips? |
Ballroom Blitz - Sweet? http://uk.youtube.com/watch?v=ZrBDivsSe3k Footloose är bara massor av 80-tals hits. Inget annat. Eller om du hellre vill ha låtar mer som Supersonic Electronic så kan jag inte hjälpa dig. __________________________ EUREKA! Sa Newton när han fick ett äpple i skrevet. [Inlägget redigerades av uncle_funk 2008-07-19 22:53:33] |
Haha, dawe, den va bra! Har missat den under min uppväxt uppenbarligen. Men Wookie, vad vill du ha - roliga eller seriösa låtar? Det finns ju hur mycket som helst eftersom 1980-talet var ett av de allra bästa musikårtiondena. Ta svenska Lasse Holm m Cannelloni Macaroni eller Galenskaparnas låtar som Grisen i säcken eller Jag vill ha en synt. Du har ju italienska Scotch som gjorde sina two-hit-wonders: Delirio Mind och... jaja, den mest kända med en manlig opera-röst som säger Lalala, lalalalalala, lalalalalala... lalala - grym låt, vilkken hit d va! Men d mins väl inte du, jag e ju hela 26 år. __________________________ Der Mats [a.k.a Mastodontfilmsmats/Spike/M/Zyberm@z/Marren/Låneovven] |
Haha jorå den är kul. ![]() __________________________ fucking bells |
70/80-tals disco råkar vara det bästa disco jag vet, så om jag jag ska välja ut ett par av mina favoriter som sällan fått mig stillasittande: Boney M - Rasputin Depeche mode - Enjoy the silence Hall & Oates - You make my dreams come true Blondie - Call me Heart - Barracuda Scorpions - Rock you like a hurricane The Presidents of... - Video Killed The Radio Star REM - shiny happy people Aha - take on me Nena - 99 Luftballons Wham - Wake Me Up Before You Go-Go Katrina and the waves - walking on sunshine Baccara - yes sir i can boogie Bon jovi - Living on a prayer Barry Manilow - Copacabana Boney M - daddy cool Dead or alive - you spin me right round (like a record) The pretenders - Brass in pocket Dexys midnight runners - Come on Eileen Kiss - rock and roll all night Sabrina Salerno- Boys boys boys Poison - talk dirty to me Gloria gaynor - I will survive Village people - In the navy / ymca / macho man Pat Benetar - hit me with your best shot Starship - we built this city Laura Branigan - self control Kim wilde - kids in america [Inlägget redigerades av Sofia92 2008-07-20 02:29:32] |
Mats> Både och typ, helst mer seriösa. Fast de ska ändå vara lite "töntiga" och ha ett skönt sound. Haha, tack Sofia! Ser en del jag gillar i den där listan ![]() |
Ja, shit, dina kriterier, Joonas, är inte av det lättare slaget att sammansätta/hitta låtar av... Hehe! __________________________ Der Mats [a.k.a Mastodontfilmsmats/Spike/M/Zyberm@z/Marren/Låneovven] |
Edsion Lighthouse - Love Grows Lite äldre, men fortfarande poppis i lurarna på åttitalet vad jag hört.. __________________________ Det finns två oändliga ting. Universum samt den mänskliga dumheten. Jag är dock inte så säker på den förstnämda. - Albert Einstein [Inlägget redigerades av Dan banan 2008-07-20 16:07:46] |
Börjar vi komma in på 60-tal finns en hel älskvärd drös att nämna. __________________________ Paint It Black |
Break My Stride med matthew nånting http://www.youtube.com/watch?v=28KobNbbI2s Thompson Twins- Doctor Doctor http://www.youtube.com/watch?v=8r1jwAaGzk4 Om ni tycker jag undviker er- Philemon Arthur and the Dung http://www.youtube.com/watch?v=M2UJcaO8Zxo&feature=related Tears for Fears - Shout http://www.youtube.com/watch?v=0bqgy1mebh8 Queen- Bohemian Rapsody http://www.youtube.com/watch?v=irp8CNj9qBI Twisted Sister- Where not gonna take it http://www.youtube.com/watch?v=Gs37NSLy3z4 Judas Priest- breaking the law http://www.youtube.com/watch?v=OYn5hxeFt10 Iron Maiden- Seventh son Of A Seventh Son http://www.youtube.com/watch?v=5Hij6REmuZk Simple Minds- Dont You Forget About Me http://www.youtube.com/watch?v=7vwMRxa1UMc Mike And the Mechanics- Over My Shoulder http://www.youtube.com/watch?v=XwXZgSy5ZQw Tom Petty- Wont Back Down http://www.youtube.com/watch?v=yHJMp5bz9u8 MeatLoaf- I would do Anything For Love http://www.youtube.com/watch?v=9GNhdQRbXhc Ozzy osbourne- Bark At the Moon http://www.youtube.com/watch?v=ZxWSdcKvVAw Lite blandat som jag hoppas du gillar ![]() Passa på o kolla du också Mateke, det är nog en del som är nytt även för dig, som tydligen blivit hela 8 år yngre genom nåt slags mirakel ![]() __________________________ Ut ameris, ama! |
Varför undrar/söker du dessa låtar, Joonas???![]() __________________________ Der Mats [a.k.a Mastodontfilmsmats/Spike/M/Zyberm@z/Marren/Låneovven] |
Varför frågesätta :s Han vill ju ha lite låtar så klart, vill lyssna på dem. kanske upptäcka något nytt. __________________________ EUREKA! Sa Newton när han fick ett äpple i skrevet. |
Tackar, Inzo, ska lyssna igenom alla. Fast en del ser jag redan nu att de inte går in under den genren jag söker. Mateke. Varför spelar du innebandy? |
nej, men de kanske kan va nåt ändå ![]() __________________________ Ut ameris, ama! |
Uncle, lär dej skillnaden mellan ifrågasätta och att fråga av nyfikenhet! Och varför ska jag sluta ifrågasätta dej när DU ifrågasätter mej alltsom oftast? Wookie, haha, det där håller inte! Den gubben går jag inte på. __________________________ Der Mats [a.k.a Mastodontfilmsmats/Spike/M/Zyberm@z/Marren/Låneovven] |
Orkar inte tjafsa med dig nu mateke, ska g'lägga mig. Funkytown - minns inte vem som sjöng låten dock. __________________________ EUREKA! Sa Newton när han fick ett äpple i skrevet. [Inlägget redigerades av uncle_funk 2008-07-21 01:49:21] |
Funkytown gjordes av Lipps Inc. Men ge dej, Uncle, du ifrågasatte ju mitt, som du trodde, ifrågasättande - DET är väl för bövelen att ifrågasätta, inte att svara på min fråga bara...!? Frågan var retorisk, du behöver inte svara. Håll med bara när du förstår va' jag menar! För att bevisa att jag inte är arg skickar jag med ![]() __________________________ Der Mats [a.k.a Mastodontfilmsmats/Spike/M/Zyberm@z/Marren/Låneovven] |
Funky town gjordes även av pojkbandet pseudo echo __________________________ Ut ameris, ama! |
Dessutom frågar trådskaparen och inte någon annan, Uncle. Och jag håller inte med dej: för mej finns det massor av oklara anledningar till att man efterfrågar detta. - Han diggar musiken bara rakt av men vet ej så mycket om den - Han ska ha fest med tema 1980-tal och söker därför musik - Han e trött på 1970-talets musik - Han vill lära sej mer av vad det var för musik som påverkade Inzomnia och 002mateke på 1980-talet att bli som de blev - Han vill bara lära sej mer om musiken som både är "seriös men med en komisk touch" typ mm mm. __________________________ Der Mats [a.k.a Mastodontfilmsmats/Spike/M/Zyberm@z/Marren/Låneovven] |
men herregud mateke, du behöver inte starta värska konversationen. håll dig till ämnet. Varför sög du på nappar när du var bebis? Det vet vi alla redan svaret på, men inte vilken anledning. Kanske för att du skulle vara tyst? då är det en napp du behöver. Soul Shake Respect Yourself Down in Hollywood Fun time Love makes the world go round I'll go crazy - Bruce Willis (alla låtarna) __________________________ EUREKA! Sa Newton när han fick ett äpple i skrevet. |
Han ville kanske kolla in lite goa 80-tals låtar och eftersom han eventuellt inte är så berest i detta ämne frågar han sina med-filmpunktarianer om tips. Kan de va så enkelt Wookie? Hosta bara upp lite olika goingar från barndomen, Mateke. Skit samma va han ska ha de till. ![]() ![]() Tips Magnus Ugglas platta "Den Döende Dandyn" eller hans "best of" från tidigt 80-tal är ganska go. __________________________ Ut ameris, ama! |
Va ful du e, Uncle, du har redigerat ett av dina inlägg (näst senaste) så att mitt ska framstå som galet: det där du skrev att det var så självklart vilken anledning han ville veta allt detta och att så klart alla förstod det utom jag. Haha! Suck. The Race m Yello Popcorn, remix '88 m M & H Band e bättre än tyska Kraftwerk tidigare version - vilken grym clublåt m fet bas då!! __________________________ Der Mats [a.k.a Mastodontfilmsmats/Spike/M/Zyberm@z/Marren/Låneovven] |
Varför inte Pontiaks - 80-Talet?? __________________________ EUREKA! Sa Newton när han fick ett äpple i skrevet. [Inlägget redigerades av uncle_funk 2008-07-22 17:46:47] [Inlägget redigerades av uncle_funk 2008-11-17 20:47:20] |