Säljer följande filmer: Take a Hard Ride The Hellbenders The Hills Run Red The Conformist Venom Rats: Night of Terror The Cat O'Nine Tails Alla är kvalitetsutgåvor, men saknar svensk text. Tänkte att jag skulle ge er förtur här på Filmpunkten, för jag vet ju att alla här gillar lite udda titlar. Jag kanske är efterbliven, men spelar det någon roll? PM:a eller skicka e-post om ni är intresserade. __________________________ Islams profet Muhammed var pedofil, mördare, våldtäktsman och tjuv.. |
Varför använder du inte tråden: http://www.filmpunkten.se/forum_visa.asp?ForumID=76149 ...för detta? __________________________ Der Mats [a.k.a Mastodontfilmsmats/Spike/M/Zyberm@z/Marren/Låneovven] |
För att den bara skulle försvinna bland allt skräp där. __________________________ Islams profet Muhammed var pedofil, mördare, våldtäktsman och tjuv.. |
Den tråden är exakt som Off topic tråden. Sorry Oskar, inga filmer jag är intresserad av. __________________________ EUREKA! Sa Newton när han fick ett äpple i skrevet. |