- Recensera badplatser i hela Sverige Här är sommarens stora tips, som jag föll för idag och var tvungen att prova på varför jag snabbt blev medlem och recenserade gamla hederliga kära Grindsjön 10-12 min bilresa fr där jag bor i Nynäshamns kommun, men närmare södra Haninge trots allt. Gissa mitt alias! Du gissade alldeles rätt! 002mateke. Man kan söka både på badplatser och alias. Surfa dit, läs min recension, kolla på bilden & börja sen, inspirerad av mej, recensera de somrigaste badplatserna du vet i landet! ![]() http://www.badkartan.se/ __________________________ Der Mats [a.k.a Mastodontfilmsmats/Spike/M/Zyberm@z/Marren/Låneovven] |
Verkar vara en trevlig sajt. Dock dyker jag betydligt mer än jag badar.![]() |
D gör inget, Wookie, recensera gärna kalkbrottet där i Vagnhärad! Är supernyfiken. Både på bild och text.![]() Jag ska försöka recensera en ny badplats/dag nu framöver. Imorn: Kalkbrottet i Stora Vika i Nynäshamns Kommun!!! Missa inte det! ![]() __________________________ Der Mats [a.k.a Mastodontfilmsmats/Spike/M/Zyberm@z/Marren/Låneovven] [Inlägget redigerades av 002mateke 2008-07-30 16:54:52] |
Trevligt, kanske kan hitta lite mer badplatser än dem 5 jag känner till. __________________________ EUREKA! Sa Newton när han fick ett äpple i skrevet. |
Ja, jag läser gärna badrecensioner från hela landet, så även dina är intressanta, Farbror Funksson, för mej iaf. Verkar ju vara en grymt enkel sajt, som tillsammans med systersajterna (bl a Sushikartan.se) där bildar MinKarta.se - funktionellt och praktiskt måste jag säga. ![]() __________________________ Der Mats [a.k.a Mastodontfilmsmats/Spike/M/Zyberm@z/Marren/Låneovven] |
nu har jag skrivit om ett stycke badstrand ![]() alias inzomnia såklart __________________________ Ut ameris, ama! |
Snyggt, Inzo! Själv la ja till betyg på tre gymnasieskolor som man kan läsa om på min profil där. Plus att jag la till dej som favvo-recensent (!). ![]() __________________________ Der Mats [a.k.a Mastodontfilmsmats/Spike/M/Zyberm@z/Marren/Låneovven] [Inlägget redigerades av 002mateke 2008-07-31 13:31:04] |
Så där ja, då har man betygsatt 11 badplatser till i landet idag samt badtipsat om ett som inte fanns med i Haninge kommun i Sthlms skärgård. Tar och tipsar om kalkbrottet i Stora Vika imorn, Wookad. __________________________ Der Mats [a.k.a Mastodontfilmsmats/Spike/M/Zyberm@z/Marren/Låneovven] |
Shit va du e aktiv dah! Själv hann jag med en till nu, men orkar inte skriva om mina skolor. Gillade funktionen som kommer om cafeér dock. Ska bli kul att tipsa om goa ställen att softa på ![]() Nu har även jag en ny favvo-recensent ![]() __________________________ Ut ameris, ama! |
Haha, kul att höra att man blev populär så snabbt! ![]() Ja, den där café-funktionen har han ju tagit av mej här på FP. Jag startade ju en sån tråd för ett år sen som sen har legat väldigt inaktiv, tyvärr... __________________________ Der Mats [a.k.a Mastodontfilmsmats/Spike/M/Zyberm@z/Marren/Låneovven] |
Husbygropen är ett gött ställe att softa på under varma dagar. Medelhavsblått vatten och sikten kan vara uppåt tio meter om allt ter sig väl. |
Men var inte den där café tråden för ställen i stockholm bara mateke? Jag kan för övrigt tipsa om ett himla mysigt ställe nära varberg som heter afrika huset, där jag var o fika med jobbet idag. Härlig atmosfär, go fika o skön musik. __________________________ Ut ameris, ama! |
Jo troligtvis, inzo, men jag ä villig att ändra konceptet. Hur åker man kommunalt till Husbygropen? __________________________ Der Mats [a.k.a Mastodontfilmsmats/Spike/M/Zyberm@z/Marren/Låneovven] |
Buss från Brommaplan 40 minuter. Det ligger bortåt helvete, men det är det värt. Jag hade oturen att tappa bort mitt SL-kort när jag var där, så jag fick böna och be om att få åka med bussen tillbaka. |