Tycker den "nya" nya funktionen som kom nu ikväll, bara för att det strular med den egentliga tilltänkta, är lite kul och praktisk att se, även om den inte säger nåt om t ex beräknad väntetid utan bara så klart hur mycket Wildpalm har att göra vid sidan av familj och jobb och sol. Dock skulle jag finna det intressanat att veta hur lång tid i snitt WP tar på sej då han godkänner 1 film.![]() __________________________ Der Mats [a.k.a Mastodontfilmsmats/Spike/M/Zyberm@z/Marren/Låneovven] |
Så ska det låta! ![]() __________________________ We have no Great War, no Great Depression. Our Great War is a spiritual war. Our Great Depression is our lives |
Är det bara jag som har problem med att hitta funktionen i fråga? __________________________ Att våga är att förlora fotfästet för en stund - att inte våga är att förlora sig själv. Om du ska skriva, lär dig att skriva på ett korrekt och uttrycksfullt sätt. Individer som inte kan uttrycka sig blir för massan obetydlig! |
Kanske jag fattar långsamt...är listan uppställd så att den film som väntar på godkännande härnäst är den som är högst upp på listan? |
Raceai: Du hittar listan där du tipsar om filmer, dvs under "Hittar du inte filmen?". |
Hur lång tid det tar att godkänna ett tips är väldigt olika. Ett helt "korrekt" tips tar i snitt ca 1 minut inkl. inlägg av poster. Ska det däremot läggas in Grupp, bilder, trailer m.m kan det ta mellan 2 - 20 min. Och det beror till stor del på att jag endast har tillgång till bredband via telefonjack. Att det ser ut som det gör nu med närmare 400 st beror på att nästan all min Filmpunktentid går åt till en av de nya funktionerna i augusti. Jag är ledsen för all väntan ni får stå ut med. Kan bara säga att det kommer lösa sig snart. __________________________ Med vänlig hälsning Markus Elfström, redaktör Filmpunkten |
Aha, tack, WP! ![]() Tips - kan du inte skaffa mobilt bredband, som jag nyss, och få det snabbare? Eller ligger huset såpass långt ut på vischan/på landet att det är långt från en sändare/mast? Detta kan man lätt fråga på t ex. OnOff eller där de säljer datorer och mobiltelefoner/I-net. __________________________ Der Mats [a.k.a Mastodontfilmsmats/Spike/M/Zyberm@z/Marren/Låneovven] |
PS. tessan81, jag tror att man ska tolka det så som du gissade, dvs att filmerna högst upp är de som ligger för granskning snabbast, härnäst liksom. Detta eftersom mina filmer jag tipsade om i våras ligger högst upp, men d e bara en gissning. Sen gör väl WP som han vill lite. Skulle gissa han godkänner filmer från 2008-2009 snabbare än äldre så att man ska kunna betygsätta dem snabbt efter eventuell bio eller DVD-hyrning eller nedladdning (!?). __________________________ Der Mats [a.k.a Mastodontfilmsmats/Spike/M/Zyberm@z/Marren/Låneovven] |
Jag tycker också att den nya funktionen är perfekt. Då vet man om en film redan är tipsad om. __________________________ Borr-Den extrema termofilen! |
Möjlig förbättring: flytta länken/knappen nån annan, lättare stans på sajten (om det ens finns nån logisk plats). Förslag: En bra plats skulle ju vara om en länk fanns nånstans där på var och ens "Mina filmtips" istället för att den krångliga vägen söka via vilken film som helst med ovanligt namn för att ens komma till den röda länken "Hittar du inte filmen?"-länken, och sedan ytterligare vidare...! ![]() ![]() __________________________ Der Mats [a.k.a Mastodontfilmsmats/Spike/M/Zyberm@z/Marren/Låneovven] |
Fast, Borr, då vore det också sketabra om man kunde placera dessa (idag 400 filmer) i bokstavsordning med ett knapptryck! Förslag 2: Fixa en sån knapp så att man lättare hittar just den filmen man letar efter och kanske är på väg att "dubbel-tipsa" om! ![]() Kristoffer/WP, hur skulle det fungera tror ni? __________________________ Der Mats [a.k.a Mastodontfilmsmats/Spike/M/Zyberm@z/Marren/Låneovven] |
Ja, det skulle ju vara ännu bättre. Och att lägga länken under länken till ens egna filmtips vore ju praktiskt.![]() __________________________ Borr-Den extrema termofilen! |
Wildpalm, är det den stora finalfunktionen som tar tid?![]() __________________________ Borr-Den extrema termofilen! |
Eventuellt skulle man kunna betygsätta filmen samtidigt som man tipsar om den, då det ibland tar en jäkla tid. __________________________ http://youtube.com/watch?v=XH3vvXi8k8M |
Har tipsat Kristoffer om att lägga in en "Tipsa om film"-knapp under fliken Filmer tillsammans med Senast inlagda filmer, Senast betygsatta filmer o.s.v. så att man slipper gå vägen via Sök för att lägga in titlar. Det skulle bli både snabbare och mer användarvänligt att tipsa om film då. |
Hur menar du, GB? Vad skulle den knappen heta? "Filmtipskölista"? Håll med om att Borr och mitts förslag var bra dessutom. Hoppas du ser detta, Kristoffer! Här kommer nämligen Förslag 3: I "Filmtipskölistan" vore det schysst om det automatiskt kom upp en siffra där uppe som sa hur många filmer som ligger i listan exakt för tillfället! Eller hur? Rätt enkel funktion och HTML dessutom! ![]() __________________________ Der Mats [a.k.a Mastodontfilmsmats/Spike/M/Zyberm@z/Marren/Låneovven] |
Nej, inte en knapp till kölistan. En knapp för att komma till filmtipsningen. Knappen skulle kort och gott heta "Tipsa om film". En egen knapp till kön vore överflödigt, men som ni sade, att lägga in en länk till kön från "Mina filmtips"-sidan verkar ju vettigt. |
Aha, ok, nu förstår jag dej bättre. Det ena uteslöt inte det andra. Helt ok, mycket bra! __________________________ Der Mats [a.k.a Mastodontfilmsmats/Spike/M/Zyberm@z/Marren/Låneovven] |
002mateke: Jag har 24 MB hos Telia, men hoppade på gratis TV vilket visade sig dra ner avsevärt på bredbandet. Utan TV ligger jag på ca 16 MB, med TV endast 8 MB. Problemet är dock inte nerströms utan uppströms där jag bara får taniga 1 MB. Vid trailersfunktionen är det katastrofalt. I höst tar jag bort Telias TV och får då 2,5 MB uppströms. Bara det skulle göra avsevärd skillnad vid trailersuppladdningen. borr: Nja, det kan man kanske säga. Egentligen är det kanske inget märkvärdigt, men gör vissa sidor betydligt mer intressanta. Ni får se det snart. ![]() I övrigt är det Kristoffer som kan göra några ändringar. Ju mer tydligt och förenklat det blir för er att se filmtipsens status desto bättre så klart. __________________________ Med vänlig hälsning Markus Elfström, redaktör Filmpunkten |
Mycket bra funktion. Så ska det vara!![]() __________________________ //* |
Hittar inte den där jävla listan! Kan nån ge länk så jag kommer direkt till listan. |
Det skulle vara schysst om någon kunde göra som modv0074 säger.hittar den inte heller. __________________________ -Do you like apples? -Yeah. -Well,I got her number,how do you like them apples Good will hunting [Inlägget redigerades av dawe100 2008-08-02 21:11:41] |
Har du aldrig filmtipsat, modv? ![]() ![]() Halvelakt svar: Läs hela tråden så ser du svaret! Jäkligt snällt svar: - Sök filmen "blaj blaj blaj" - Scrolla längst ner och tryck på röda länken "Hittar du inte filmen?" - Tryck på den blå länken "..." (minns ej vad den heter, men går ej alls att missa) och... Voilá! __________________________ Der Mats [a.k.a Mastodontfilmsmats/Spike/M/Zyberm@z/Marren/Låneovven] |
Vänta förresten, nu såg jag att den är borta/borttagen/borttappad, tyvärr... ...modv0074 och dawe100, maila Kristoffer om det! __________________________ Der Mats [a.k.a Mastodontfilmsmats/Spike/M/Zyberm@z/Marren/Låneovven] |
Vad dillar ni om? Den finns under filmtipssidan (sidan där man lägger in info om en ny film man tipsar om) som den ska. Ni hittar länken efter texten på den översta raden: "Just nu råder extremt hög belastning på godkännande av tipsade filmer. Se hela listan »" Här är direktlänken om ni fortfarande inte hittar den: http://www.filmpunkten.se/kolista.asp [Inlägget redigerades av Goliatbagge 2008-08-03 00:32:34] |
Tack Goliat,men jag hittade den! __________________________ Det finns två oändliga ting. Universum samt den mänskliga dumheten. Jag är dock inte så säker på den förstnämda. - Albert Einstein |
Jajo, nu finns den, ja. Men den är inte blå (bara när man för muspekaren över den) - faktum är att den inte alls ser ut som en länk ser ut i normala och vanliga webdesignersammanhang (blå el. liknande färg plus ibland även kursiv stil samt understruken), dvs den är "dold", man ser den inte om man är ny där eller inte är van HTML-programmerare/webdesigner. __________________________ Der Mats [a.k.a Mastodontfilmsmats/Spike/M/Zyberm@z/Marren/Låneovven] [Inlägget redigerades av 002mateke 2008-08-03 16:53:06] |
Samma problem här,jag skrev inlägget från min användare men det ser ut som om Dan skrivit det. __________________________ -Do you like apples? -Yeah. -Well,I got her number,how do you like them apples Good will hunting [Inlägget redigerades av dawe100 2008-08-03 16:33:52] |
Nu förstår inte jag hur du menar, dawe100!(?) __________________________ Der Mats [a.k.a Mastodontfilmsmats/Spike/M/Zyberm@z/Marren/Låneovven] |
Vet själv inte hur jag ska förklara det. ![]() __________________________ -Do you like apples? -Yeah. -Well,I got her number,how do you like them apples Good will hunting |
*gäsp* Att man ska behöva förklara för vuxna karlar. Dawe menar att han skrev inlägget som Dan Banan (hans storebror) skrev. Dvs han loggade in som Dawe men ändå står det att Dan Banan skrivit inlägget. Capish? |