har ni vart med om att man köper en film på nätet och den står att den ska vara oklippt så när man får den så e den klippt? jag va med om det idag ![]() __________________________ ..::keep metal or die::. alla lögner om blondiner e falska [Rubriken ändrades av forummoderator wildpalm 2008-08-02 11:37:54] |
Såg just ett inlägg av kaj08 att risken finns när man köper billiga filmer. __________________________ We have no Great War, no Great Depression. Our Great War is a spiritual war. Our Great Depression is our lives [Inlägget redigerades av dawe100 2008-07-31 22:46:11] |
Så kan det gå om man okritiskt litar på försäljarens ärlighet. __________________________ Islams profet Muhammed var pedofil, mördare, våldtäktsman och tjuv.. |
jag köpte från dischop __________________________ ..::keep metal or die::. alla lögner om blondiner e falska |
Jaha,det är en annan sak.Kolla kvittot vetja. __________________________ We have no Great War, no Great Depression. Our Great War is a spiritual war. Our Great Depression is our lives |
Sak samma, freddy. Förresten, vad var det för film du köpte? __________________________ Islams profet Muhammed var pedofil, mördare, våldtäktsman och tjuv.. |
halloween(1978) __________________________ ..::keep metal or die::. alla lögner om blondiner e falska |