Har precis sett Ulf Malmros Smala Sussie och gillar den skarpt. Först och främst en Värmländs gangsterkomedi(?!) hur tufft är inte det. Sedan känns idén jävligt fräsch och Malmros gör ett bra försök, eller försök och försök, han styr in svenskfilm på ett nytt spår. I och för sig kan man väl säga att Josef Fares varit och tassat runt där lite grann.
Jepp, den rockar definitivt! Jag såg den på bio och skrattade så att jag fick ont...men visst snor herr Malmros lite väl mycket ibland, och visst förstår man honom, för han är ju inte direkt fulländad inom sitt gebit - fast "Den bästa sommaren" är faktiskt bra! Mycket annat av honom kan man dock gärna slänga!
Den bästa sommaren tycker jag är en av de bästa svenska filmerna någonsin. Läste här om dagen att han har planer för en "punk-film", och självaste Thåström är inblandad. Det ser jag fram mot.
Jaaa, hoppet (även den om herr Malmros' begåvning...) är ju det sista som lämnar en! Han tjänar nog en biljettpeng på mig också med nästa film (attans, jag måste sluta hoppas på det omöjliga!). Jag råstörde mig på exempelvis "Bäst i Sverige" - KAN han sno MER, eller?
Obs. Arkivforum. Det går inte att svara i denna tråd.
Sätt ditt betyg på :Tack, du har nu betygsatt filmen!