hejsan, jag skulle vilja ha lite vänner här på sidan man kunde snacka film med ![]() ![]() ![]() hare bra V3N0M. |
Ett tips Venom-: var aktiv i Forum och du kommer automatiskt, i princip, märka vilka som gillar att snacka om samma saker inom filmområdet, vilket sen gör det lättare att kolla vila medlemmar även DU skulle vara intresserad av att ha på din kontaktlista. __________________________ Der Mats [a.k.a Mastodontfilmsmats/Spike/M/Zyberm@z/Marren/Låneovven] |
jag skulle vilja bli vän med dej![]() __________________________ ..::keep metal or die::. alla lögner om blondiner e falska |
Ett tips är ju att börja med att skriva i forumen.Då lär man kanske känna dig bättre. __________________________ -Do you like apples? -Yeah. -Well,I got her number,how do you like them apples Good will hunting [Inlägget redigerades av dawe100 2008-08-12 12:40:14] |
Här hittar du inga vänner. Här finns bara scumbags, förrutom mig då. ![]() [Inlägget redigerades av modv0074 2008-08-12 14:18:27] |
modv: haha, tja, du é ju ingen go' göteborgare som jag. __________________________ EUREKA! Sa Newton när han fick ett äpple i skrevet. |
Det luktar Zombie_felicia/Teddybjorn_kille/Tox.............*host*..... |
Haha jaförfan! du glömde flingan __________________________ -Do you like apples? -Yeah. -Well,I got her number,how do you like them apples Good will hunting |
Jag är rättså lättpratad när jag sätter den sidan till [Inlägget redigerades av Sofia92 2008-08-12 16:32:38] |
Wookad ska vi inte ens snacka om!![]() [Inlägget redigerades av modv0074 2008-08-12 16:47:33] |
Tack modv, lustigt att det kommer från någon jag knappt pratat med ![]() |
På vilket sätt är jag "sliskig"?![]() |
Välkommen till sidan Venom, hoppas du skaffar dig många glada vänner. Som sagt tidigare är PM-funktionen rätt värdelös gällande just filmsnack och allmänt snack, så bli hugg på i forumet så kommer det säkert ordna sig. __________________________ "Nej.. Bryta nacken av ungjäveln skulle man göra.." |