Majoriteten av gångerna jag besöker Fp så får jag detta felmeddelande; Ett fel inträffade när sidan försökte laddas Tryck på uppdatera och försök igen. Om felet är akut och kvarstår, vänligen maila oss på info@filmpunkten.se Ett fel har uppstått: Feldata: Microsoft OLE DB Provider for ODBC Drivers Förklaring: [Microsoft][SQL Native Client]Query timeout expired Sida: /include.asp Felnummer: Fel på rad: 135 Path_info:/Default.asp Det gäller bara då jag besöker startsidan. Den brukar dyka upp i sin helhet om jag uppdaterar en par-tre gånger. __________________________ Att våga är att förlora fotfästet för en stund - att inte våga är att förlora sig själv. Om du ska skriva, lär dig att skriva på ett korrekt och uttrycksfullt sätt. Individer som inte kan uttrycka sig blir för massan obetydlig! [Inlägget redigerades av Raceai 2008-08-17 08:31:11] |
Blir samma för mig. __________________________ //* |
Hmm...va konstigt. Funkar "Personligt filmtips"-funktionen bra för er? Skulle kunna tänka mig att det är den som laddar för mycket.. __________________________ Vänliga Hälsningar, Kristoffer Örstadius, redaktör Filmpunkten |
Den fungerar utmärkt! __________________________ Att våga är att förlora fotfästet för en stund - att inte våga är att förlora sig själv. Om du ska skriva, lär dig att skriva på ett korrekt och uttrycksfullt sätt. Individer som inte kan uttrycka sig blir för massan obetydlig! |
En annan grej så slipper jag starta en ny tråd. När man söker på en skådespelare så får man upp de filmer denne har medverkat i och en bock efter de titlar man har sett. Jag har för mig att man tidigare kunde se sitt betyg genom att föra cursorn över den bocken, det går inte nu. Är det något jag har drömt? I vilket fall som helst så var det en väldigt bra liten funktion, ordna gärna till det (igen). __________________________ Att våga är att förlora fotfästet för en stund - att inte våga är att förlora sig själv. Om du ska skriva, lär dig att skriva på ett korrekt och uttrycksfullt sätt. Individer som inte kan uttrycka sig blir för massan obetydlig! [Inlägget redigerades av Raceai 2008-08-17 11:20:55] |
Tjena, Skulle kunna vara att du bytt webbläsare? Är inte säker, men antingen funkar den inte på Firefox och funkar i Internet Explorer, eller tvärt om. Ska kolla upp det. Märkligt fel du fått på startsidan. Är det exakt samma fel som du får Shining_pearl_? __________________________ Vänliga Hälsningar, Kristoffer Örstadius, redaktör Filmpunkten |
Ah, det fungerar i IE. Lite lustigt dock, jag är för mig att det även har fungerat i FF. Jag har nämligen haft FF så länge mitt medlemskap på Fp har varit aktuellt. __________________________ Att våga är att förlora fotfästet för en stund - att inte våga är att förlora sig själv. Om du ska skriva, lär dig att skriva på ett korrekt och uttrycksfullt sätt. Individer som inte kan uttrycka sig blir för massan obetydlig! |
firefox funkar det __________________________ ..::keep metal or die::. alla lögner om blondiner e falska |
Internet Explorer funkar. __________________________ -Do you like apples? -Yeah. -Well,I got her number,how do you like them apples Good will hunting |
Ja, det är exakt samma. Personligt filmtips sidan brukar det också vara fel på ibland, kommer ett felmeddelande då också. __________________________ //* |
Hej, Vill du ta reda på, Shining_pearl_, om det är samma felmeddelande på "Personligt filmtips" som på startsidan? För då blir det enklare att ringa in felet. __________________________ Vänliga Hälsningar, Kristoffer Örstadius, redaktör Filmpunkten |