Hej jag söker en bra och värmande film som typ handlar om folk som lever i utlandet med palmer och party ![]() ![]() |
Olsen-tvillingarnas filmer passar nog dej! ![]() __________________________ - We'll talk about that when I'm dead. |
Hej, Du kanske tänker på filmen "Beach" med Leonardo Di Caprio? __________________________ Jack: If they want to drink Merlot, we're drinking Merlot. Miles Raymond: No, if anyone orders Merlot, I'm leaving. I am NOT drinking any fucking Merlot! //från Sideways - se den! |
Njub> Kan lova dig att det finns hundratals filmer där ute med palmer, fest och strandmiljöer som faller dig i smaken, men även att ingen här kan nämna deras titel. Filmer med den handlingen är oftast ganska B, alltså ingenting som vi Filmpunktare tittar på. Men för att nämna en som är ganska hyffsad: Vers le Sud. bbque> Hon söker inte efter någon specifik film, utan efter tips på filmer i den genren. Läs huvudinläggen i fortsättningen. Sen är The Beach den enda filmen folk verkar kunna spotta fram titeln på när någon säger "tropikerna". Eller ja...när vi talar om amatörer förstås! ![]() |