...och på söndag i repris. |
''24''-nördar som jag och freddy har alltid koll när det gäller ''24''. ![]() |
Förutom då att ni inte verkar veta att det inte är en film för serien ![]() Utan mer en "upcoming Review - Feature BALH". ![]() __________________________ Screw Godfather. Screw Dark Knight. Screw Shawshank. Make Scooby Doo: Monsters Unleashed #1. Topplistan uppdaterad Senaste kommenterade filmerna: MILK |
lätt att man ska se..btw modv den e inte två timmar den e 1.30 lång __________________________ ..::keep metal or die::. Det är modernt att ta sitt liv jag är nog lite efter, jag har inte haft tid man ska vara så destruktiv men fast jag känner efter, ser jag inga motiv Jag är kanske för feg jag vill finnas kvar jag vill ha flera svar |
Du har nog rätt i det, fred. |
det står på fp att det e 2 tim __________________________ ..::keep metal or die::. Det är modernt att ta sitt liv jag är nog lite efter, jag har inte haft tid man ska vara så destruktiv men fast jag känner efter, ser jag inga motiv Jag är kanske för feg jag vill finnas kvar jag vill ha flera svar |
Det är jag som lagt dit det att den är 2 timmar, jag visste inte att den var bara 1,30 timmar, jag tog det från IMDb förra året när jag lade in den som filmtips. Där på IMDb stod det också att den var 2 timmar, men nu har det ändrats där. Det är ungefär 1,30 timmar. |
¨nååå vad det nån som såg filmen igår?:p __________________________ ..::keep metal or die::. Det är modernt att ta sitt liv jag är nog lite efter, jag har inte haft tid man ska vara så destruktiv men fast jag känner efter, ser jag inga motiv Jag är kanske för feg jag vill finnas kvar jag vill ha flera svar |
Jag såg sådär typ halva filmen, sedan tröttnade jag och parkerade mig vid datorn igen. Det är faktiskt bara en film som man nöjer sig över att ha sett en gång. Jag kommer ändå att skaffa den på DVD nångång. Tänker ju inte ha nån lucka. |
det e bra modv skaffa allt med 24![]() __________________________ ..::keep metal or die::. Det är modernt att ta sitt liv jag är nog lite efter, jag har inte haft tid man ska vara så destruktiv men fast jag känner efter, ser jag inga motiv Jag är kanske för feg jag vill finnas kvar jag vill ha flera svar |
Jack Bauer lever!! ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=399Hiwua0J4 http://www.24spoilers.com/wp-content/uploads/2009/11/24-season-8-cast-photo.jpg Det där är från Säsong 8. __________________________ l <3 Hayden Panettiere [Inlägget redigerades av modv0074 2009-11-26 17:46:07] |