Hej alla glada, Har gjort ett eget dvd-omslag på min kompis svensexefilm. Nu tänkte jag lägga in låtsasrecensioner på omslaget. T.e.x. från Expressen med antal getingar, Aftonbladet med antal Plus. Någon som vet någonstans dessa finns i vektorformat? Eller högupplösta jpgs går också bra.... Tack på förhand, mvh Björn __________________________ Jack: If they want to drink Merlot, we're drinking Merlot. Miles Raymond: No, if anyone orders Merlot, I'm leaving. I am NOT drinking any fucking Merlot! //från Sideways - se den! |
Sök på Google. Jag hittade ett flertal getingar och ett par +. __________________________ - Vad har ni på menyn? - Bönor, Whisky och Specialare. - Vad är specialaren? - Bönor och Whisky hoprört till en enda sörja... |
Expressen Getingar: http://www.larouche.se/svenska/media/expressen-geting_0.jpg Aftonbladet PLUS: http://www.lovefilm.se/lovefilm/img/critic/6_1.gif __________________________ Screw Godfather. Screw Dark Knight. Screw Shawshank. Make Scooby Doo: Monsters Unleashed #1. |
Tack! Jo, jag hittade också dem på Google, men ville ha vektoriserade eller högupplösta... Tack ändå... ![]() __________________________ Jack: If they want to drink Merlot, we're drinking Merlot. Miles Raymond: No, if anyone orders Merlot, I'm leaving. I am NOT drinking any fucking Merlot! //från Sideways - se den! |
Om det bara ska vara på omslaget behöver du väl knappast ha högupplösta bilder? ![]() __________________________ - We'll talk about that when I'm dead. |
Fast eftersom han förmodligen högst troligt ska printa ut omslaget ser det ju proffsigare ut helt klart med vektoriserade bilder, DuskBringer.![]() __________________________ "Be the good time everybody wants to have." / Unknown |