Jag vet att jag är lat, men skulle inte webbmastern kunna lägga in en enkel sökbox på medlemssidan så man kan söka efter namnen på medlemmarna också. Jobbigt annars ![]() /Claes Olofsson |
>Jag vet att jag är lat, men skulle inte webbmastern kunna lägga in en enkel sökbox på medlemssidan så man kan söka efter namnen på medlemmarna också. Önskemålet är noterat och kommer att läggas in inom en vecka. >Sen undrar jag om du inte kan lägga in cirkus 3 ikoner man kan ha i forumet som exempelvis en glad, en arg och en ledsen gubbe? Jag kan inte finna någon mening med en sådan funktion. Vänliga Hälsningar, Kristoffer Örstadius webmaster - www.stossan.com |
Smilies är en trevlig funktion som livar upp det. Så man slipper fula saker som: ![]() Hade varit trevligare med nå'n liten gubbe då. /Victor Moderator http://www.stossan.com |
Ursäkta mig. Jag missförstod ditt inlägg Olofsson. Jag trodde att ett helt inlägg skulle vara förknippat med en figur, t.ex. glad gubbe etc. Alltså bredvid rubriken skulle det varit en liten markering, men nu kom jag på hur du menade. Smilies har jag noterat och dem kommer inom en vecka! Vänliga Hälsningar, Kristoffer Örstadius webmaster - www.stossan.com |