Har ni några bra förslag på typiska "jobb-filmer"? Typ "9 till 5" med Dolly Parton, men både nyare och äldre. Tänkte göra en liten analys på hur framställningen av arbetsplatsen förändrats genom tiden, men jag vet inte riktigt vilka filmer jag ska kolla. Jag blir JÄTTE glad om någon skulle vilja ge lite förslag..![]() __________________________ MK |
Working Girl med den klassiska frasen:" coffee, tea or me?" __________________________ Ut ameris, ama! |
haha, det är ju perfekt! __________________________ MK |
Är inte hundra på vad du menar, men kan "Office space" vara något? __________________________ www.flyred.se |
jo, verkligen. Mitt i prick! __________________________ MK |
The best little whorehouse in Texas. __________________________ Screw Godfather. Screw Dark Knight. Screw Shawshank. Make Scooby Doo: Monsters Unleashed #1. |
nej, lite seriösare än så tack __________________________ MK |
Det är seriöst, tänkte eftersom du gillade 9 to 5... __________________________ 26/11: Checka in min Topp100 lista på profilen. Screw Godfather. Screw Dark Knight. Screw Shawshank. Make Scooby Doo: Monsters Unleashed #1. |
ok, då förstår jag,men jag menade mer kontorsfilmer, bordeller är inte något som jag hade tänkt ta med i min analys. Det behöver verkligen inte vara komedier, American psycho funkar lika bra. jag letar efter filmer där arbetsplatsen på något sätt gestaltas. __________________________ MK |
Working Girl, med bland annat H.Ford. __________________________ Har sammanfogat en lista över sevärda rysare från den senare tiden inklusive trailers, se min profil. Ständigt uppdaterat. |
Bästa är då Clerks. Fast det är inge kontor, utan en butik, Clerks 2 i en hamburgerbar. __________________________ 26/11: Checka in min Topp100 lista på profilen. Screw Godfather. Screw Dark Knight. Screw Shawshank. Make Scooby Doo: Monsters Unleashed #1. |
Cashback, som för övrigt är en väldigt bra film... |