Forum » Övrigt » Fritt forum » Någon datateknisk??          Någon datateknisk?? 2008-12-14 11:13:41
Shining_pearl_
Registrerad: 2004-12-09
Hej! Jag har ett irriterande problem vad gäller min dator. Det kommer upp ruta för ruta väldigt ofta där det står att "en fjärransluten dator försöker få åtkomst till din dator". Så står det mitt ipnummer och någon annat ipnummer till datan som försöker komma åt mig, så står det antingen: källnedstängning, omdirigera eller ekobegäran (bredvid den andres ipnummer.) Rutan som kommer upp kommer från mitt antivirusprogram, alla program jag vill öppna måste jag acceptera innan det öppnas. Jag har Windows Vista.. Det som jag funderar på är om det är någon som försöker hacka sig in? Vad betyder dessa begrepp? Har sökt på google men hittar inget. Jag brukat hursomhelst ta "blockera den här instansen" eftersom jag inte vet vad det är för något.
Tacksam för svar!

//*
  2008-12-14 13:03:36
Dan banan
Registrerad: 2006-04-01
De har förmodligen landat ett spyware på din dator.
Fortsätter du blockera bör det inte utveckla sig till något större problem, men du vill väll slippa handksas med det vareviga dag så får du lägga det i någon from av karantän.

De flesta virusprogram kan ta hand om det.
__________________________

Har sammanfogat en lista över sevärda rysare från den senare tiden inklusive trailers, se min profil.
Ständigt uppdaterat.

2008-12-14 16:05:51
dawe100
Registrerad: 2006-04-17
Tips på virusprogram är NOD32

-Do you like apples?
-Yeah.
-Well,I got her number,how do you like them apples

Good will hunting