![]() | Tråden är låst av moderator. |
har letat länge efter den rätte men inte htitat så tänkte försöka här om de kanske finns några snygga brudar här på fp som gillar film..ni andra kan strunta i tråden.. skriv PM ha de bra [Rubriken ändrades av forummoderator Goliatbagge 2008-12-21 12:50:08] |
: D __________________________ Att våga är att förlora fotfästet för en stund - att inte våga är att förlora sig själv. Om du ska skriva, lär dig att skriva på ett korrekt och uttrycksfullt sätt. Individer som inte kan uttrycka sig blir för massan obetydlig! |
Nu börjar visst ögonen glittra hos Raceai, är han förstummad tro? ![]() __________________________ Har sammanfogat en lista över sevärda rysare från den senare tiden inklusive trailers, se min profil. Ständigt uppdaterat. |
Hahahahahahahahaha *andas* __________________________ Al : Son, have I told you not to get married? Bud : Yeah, dad. Al : Have I told you not to become a shoe salesman? Bud : Yeah, dad. Al : I guess I told you everything I know then. |
mertzell, du måste ju berätta lite om dej själv om du förväntar dej svar. Dina intressen osv. Och vad är det för typ av flickor du är ute efter? Är snygghet det enda attribut som krävs? Help me to help you så ska vi nog kunna hitta din drömtjej ![]() __________________________ - We'll talk about that when I'm dead. |
Funkar killar också? __________________________ - Vad har ni på menyn? - Bönor, Whisky och Specialare. - Vad är specialaren? - Bönor och Whisky hoprört till en enda sörja... |
JAG ÄR SJUKT FRÄSCH |
Inte egentligen... =/ =/ =/ __________________________ - Vad har ni på menyn? - Bönor, Whisky och Specialare. - Vad är specialaren? - Bönor och Whisky hoprört till en enda sörja... |
HOOKED ON A FEELING...tadattaaa... jag vet att du vill ![]() ![]() ![]() ![]() |
rawr... __________________________ Whoever said, 'It's not whether you win or lose that counts,' probably lost. |
men alltså..nä jag ska inte säga nåt mer.. god jul på er gossar __________________________ Ut ameris, ama! |
Hehe, många tjejer här ser jag. Blev en lyckad förfrågan, mertzell!? ![]() Hur vore det om du la in ett kort på dej först så inzi, shadowfax och co. kan kika på dej?? __________________________ "Oh, can't you see that you were born to stand by my side And I was born to be with you, you were born to be my bride, You're the other half of what I am, you're the missing piece And I love you more than ever with that love that doesn't cease." / Wedding Song (part 7), Dylan, Bob |
Lyssna på Mateke du. Infinn dig också i att "brudarna" tvingas ha lite yttre krav på dig om det är utsidan du lägger tyngd på hos dem. ![]() Hah.. __________________________ Har sammanfogat en lista över sevärda rysare från den senare tiden inklusive trailers, se min profil. Ständigt uppdaterat. |
Du är verkligen en pionjär och nydanare av det svenska språket du, Dan banan. Du använder ord i sammanhang som jag aldrig ens tänkt på. __________________________ - We'll talk about that when I'm dead. |
Haha. Ja men killen klämmer ju in ord bara för att låta vuxen. |
Kåtbockarna på Filmpunkten. Timoti Wookad mertzell666 |
Vad baserar du det på?![]() |
haha, pinsam kille. __________________________ -Do you like apples? -Yeah. -Well,I got her number,how do you like them apples Good will hunting |
Att "spela vuxen" kanske har varit en betydande period i era liv, så ni lite mer erfarna får väldigt gärna förklara poängen med en såpass löjlig sak. Jag är och har alltid varit en jordnära person som vet min plats, och min pyssling till bror (Dawe100) kan understryka att jag inte använder ett annorlunda språk här mot för vardagen hemma. ___________________ Har sammanfogat en lista över sevärda rysare från den senare tiden inklusive trailers, se min profil. Ständigt uppdaterat. [Inlägget redigerades av Dan banan 2008-12-21 12:37:46] [Inlägget redigerades av Dan banan 2008-12-21 12:38:44] |
Så sant så sant. __________________________ -Do you like apples? -Yeah. -Well,I got her number,how do you like them apples Good will hunting |
Dan banan - DuskBringer kanske menade det som en komplimang? Det behöver inte vara negativt. __________________________ Att våga är att förlora fotfästet för en stund - att inte våga är att förlora sig själv. Om du ska skriva, lär dig att skriva på ett korrekt och uttrycksfullt sätt. Individer som inte kan uttrycka sig blir för massan obetydlig! |
herr. Banan, använder inte vi alla det? __________________________ Screw Godfather. Screw Dark Knight. Screw Shawshank. Make Scooby Doo: Monsters Unleashed #1. |
Raceai: Jo, jag tänkte mer på Wookads farsinerande uppfattning. Uncle: Jag hoppas det, annars är det väll inte mig ni ska oroa er för "leker vuxen". __________________________ Har sammanfogat en lista över sevärda rysare från den senare tiden inklusive trailers, se min profil. Ständigt uppdaterat. |
d e mejje!1!!!111oneone!!!11!1!!eleven!1!1five"211 __________________________ - Vad har ni på menyn? - Bönor, Whisky och Specialare. - Vad är specialaren? - Bönor och Whisky hoprört till en enda sörja... |
Min "farsinerande" (fascinerande?) uppfattning har alltid varit den, att du ibland använder "fina" ord i sammanhang där de inte ens behövs. Du ordbajsar, vilket får dina meningar att låta onödigt långa och annorlunda. Ibland låter dem bra, ibland är det nästan bara ordbajs. Men keep up the good work, ser hellre ett akademiskt snille skriva än någon som inte kan skilja på versaler och gemener.![]() |
hahha grabbar, en enda tråd utan att ni hackar på varann?![]() hm, men håller med modv, sata på wookis ![]() nä, men mertzell, letar du efter nån på fp borde du varnas, de flesta här(eller erkänn nu, alla) är riktiga filmnördar, så careful what you wish for |
Du har rätt Wookad, jag gillar att pyssla med orden. Jag vet att jag formulerar mig egendomligt. ![]() Nu är den diskussionen avrundad rivulet, så andas. __________________________ Har sammanfogat en lista över sevärda rysare från den senare tiden inklusive trailers, se min profil. Ständigt uppdaterat. |
I'm breathing, I'm breathing.....![]() |
; ) __________________________ Har sammanfogat en lista över sevärda rysare från den senare tiden inklusive trailers, se min profil. Ständigt uppdaterat. |
fett nicce.. rivulet å inzomnia är ni snygga? adda> lukas_and93@hotmail.com |
Herregud.. __________________________ Har sammanfogat en lista över sevärda rysare från den senare tiden inklusive trailers, se min profil. Ständigt uppdaterat. |
You said it, Dan banan. mertzell666: Jag hoppas du är sjuihelvetes snygg, så tjejerna åtminstone har något att tillfredsställa sig med då du inte verkar ha mycket innanför pannbenet (grundat på den här tråden och din sågning av Nyckeln till frihet). Men med tanke på att det är jul så; Good luck finding any girls!! __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. "Let me tell you about the difference between you and me. It’s like the story of the monkey trying to capture the moon. However close he thinks he is to the moon, its still just the reflection of the moon in the middle of the lake. No matter how he struggles to capture that “moon”, the inevitably sinks to the bottom of that lake to no avail. You will never reach me." Kuchiki Byakuya |
du e rolig trådskaparn..gå ut i irl och träffa en tjej __________________________ ..::keep metal or die::. alla lögner om blondiner e falska freddy is back! ne, jag är liksom en vårtig alkis som just nu är stenhård och dreglar, fan, tangentbordet börjar sluta fungera-uncle funk 250 toplistan e klar nu |
irl? Was ich das? __________________________ Screw Godfather. Screw Dark Knight. Screw Shawshank. Make Scooby Doo: Monsters Unleashed #1. |
Shadowfax - HAHA! Amen to that! Nu kan baggen låsa tråden. =) __________________________ Att våga är att förlora fotfästet för en stund - att inte våga är att förlora sig själv. Om du ska skriva, lär dig att skriva på ett korrekt och uttrycksfullt sätt. Individer som inte kan uttrycka sig blir för massan obetydlig! |
irl=i real life __________________________ ..::keep metal or die::. alla lögner om blondiner e falska freddy is back! ne, jag är liksom en vårtig alkis som just nu är stenhård och dreglar, fan, tangentbordet börjar sluta fungera-uncle funk 250 toplistan e klar nu |
Du skojar, uncle,kunde du inte det...?! ![]() __________________________ "You turn the tide on me each day and teach my eyes to see, Just bein' next to you is a natural thing for me And I could never let you go, no matter what goes on, 'Cause I love you more than ever now that the past is gone." / Wedding Song (part 8 [last]), Bob Dylan |
syftar du på mej agent 002 __________________________ ..::keep metal or die::. alla lögner om blondiner e falska freddy is back! ne, jag är liksom en vårtig alkis som just nu är stenhård och dreglar, fan, tangentbordet börjar sluta fungera-uncle funk 250 toplistan e klar nu |
Så klart inte, Freddy Kreuger, då Uncle ställde frågan! F.ö. så betyder även IRC nånting, dvs. I-net Relay Chat - sug på den smällkaramellen så här i jultid Ni! __________________________ "You turn the tide on me each day and teach my eyes to see, Just bein' next to you is a natural thing for me And I could never let you go, no matter what goes on, 'Cause I love you more than ever now that the past is gone." / Wedding Song (part 8 [last]), Bob Dylan |
Haha, vilken rolig prick den där mertzell666 verkar vara! "fett nicce.. rivulet å inzomnia är ni snygga? adda> lukas_and93@hotmail.com" Herregud.. __________________________ //* |
![]() | Tråden är låst av moderator. |