Jag har sett Nyckeln till frihet och American history x och jag älskar verkligen båda dessa filmer. Skulle verkligen vilja ha några tipps om liknande filmer.. Tack ![]() [Rubriken ändrades av forummoderator Goliatbagge 2008-12-26 00:56:45] |
Du kommer älska IMDbs filmlista. Utgå från den vet jag. __________________________ "I am but a simple masturbator of the silver screen." |
Inte riktigt lika realistisk som de titlar du nämnt, men Den Gröna Milen är ett givet tips. __________________________ Har sammanfogat en lista över sevärda rysare från den senare tiden inklusive trailers, se min profil. Ständigt uppdaterat. |
Vänner för livet (Reign over me) är väldigt bra film __________________________ Screw Godfather. Screw Dark Knight. Screw Shawshank. Make Scooby Doo: Monsters Unleashed #1. |
ja.... kanske: stand by me ?? __________________________ "Klokhet och vett uti övermått den finaste gåva människan fått" - Luna Lovegood |
Midnight Express Bankok Hilton Retur to sender A lovesong for Bobby Long När mörkret faller Rain Man Dawn Anna Rescue Dawn En dag i livet Stulna år The life of David Gale Så som i himmelen Inte utan min dotter (Nu gav jag endast dramafilmstips, om de liknar Nyckeln till frihet tex är det delade meningar om, bara tipsade om bra drama överhuvutaget.) __________________________ //* |