Martin Scorsese Tom Cruise Bill Murray Johnny Depp Roberto Benigni(en till) |
Alltså ska det vara i år eller bara någon som borde få det. För det ända som kan ge Johnny Depp en Oscar nomination är Neverland som har fått bra kritik. " I only got two things in this world and that is my word and my balls and I don't break them for no one." |
... [Inlägget ändrat av Replica 2005-11-23 16:41:30] |
russell crowe kolla på gladiator, a beautiful mind, master and..................![]() |
Martin Scorsese borde helt klart få.. annars slutar han som Hitchcock dör utan en oscar. Men jag tror ändå Martin Scorsese även om han inte får någon oscar så kommer han bli ihågkommen som en av de bästa och omtyckta regissörerna genom tiderna. Han har gett så otroligt mycket åt filmhistorian och kommer nog antagligen få en Honory Award till slut. __________________________ |
Natalie Portman.![]() __________________________ |
Oscars 2006 Best actor: Johnny Depp ev. Viggo Mortensen Best actress: Reese Witherspoon Best supporting actor: Michael Caine Best supporting actress: Tilda Swinton Här hittar ni de som är aktuella för en oscars - http://www.imdb.com/features/rto/2006/ /Fantaisha ![]() __________________________ |