Handling: En sann historia om det mod som krävs för att vara sig själv. I en liten amerikansk småstad avslöjas ett märkligt och gripande dubbelliv, en komplicerad kärlekshistoria och ett brott som chockerade hela USA. När Brandon Teena av en märklig slump hamnar i det lilla samhället Falls City är han en främling på väg mot en ljus framtid. Kvinnorna dyrkar honom och alla som träffar den unge och karismatiske nykomlingen dras till hans charm. Men den karismatiske killen bär på en hemlighet. Regi: Kimberly Pierce Medverkande: Hilary Swank Chloë Sevigny Peter Sarsgaard __________________________ Screw Godfather. Screw Dark Knight. Screw Shawshank. Make Scooby Doo: Monsters Unleashed #1. |
En välspelad och gripande film med modernt och viktigt budskap. Tycker dock att Hillary Swank såg lite väl feminin för att tas som en man. Eller...eh...vad är det man ska diskutera? |
tack uncle för du ladda upp tråden __________________________ ..::keep metal or die::. alla lögner om blondiner e falska freddy is back! ne, jag är liksom en vårtig alkis som just nu är stenhård och dreglar, fan, tangentbordet börjar sluta fungera-uncle funk ok, många tror att man e sur för att jag inte använder smileys, men orka dem gula, irreterande sakerna-uncle angående smilisar 250 toplistan e klar nu |
En bra film, värd att se... Intressant att den är baserad på en sann historia. Hilary Swank passar perfekt för rollen. Var länge sedan jag såg filmen så kan inte tillföra så mycket mer.. __________________________ //* |
Jag hade inga förväntningar på filmen, men den var absolut bra. Den var verkligen en frisk fläkt bland annat skit jag sett på senaste tiden. En sevärd film. |