Hejhej! Någon som har tips på filmer som antingen bara får en att må jäkligt bra. Eller filmer som man blir inspirerad och motiverad av, alltså får den där känslan när eftertexterna rullar att "damn, im gonna do it!" eller "så sjukt starkt, alltså, från och med nu så kommer jag att xxxxx". Förstår ni hur jag menar? Jäkligt sugen på sådana filmer! |
INTO THE WILD. Efter jag såg den filmen har jag länge velat bara dra på en ryggsäck och vandra Sverige. __________________________ Screw Godfather. Screw Dark Knight. Screw Shawshank. Make Scooby Doo: Monsters Unleashed #1. |
A en jävligt schysst film! Bra tips! Mer tips ![]() |
Into the Wild gav mig snarare negativa vibbar - hur skulle en förvirrad idealist, som mot slutet inser vilket jävla misstag han gjort, någonsin pigga upp? Hans ídévärld om att undvika den bekväma och "falska" modernitet till samhälle är en god sådan, men som varje utopi slutar det såklart i kaos. |
Jo, men nu såg jag på den positiva sidan i filmen, FH. Allt det vackra han såg m.m. Jag hade inte tänkt bränna pengar. __________________________ Screw Godfather. Screw Dark Knight. Screw Shawshank. Make Scooby Doo: Monsters Unleashed #1. |
American Beauty Truman Show Jakten på lycka Lady in the Water Ursäkta, är vi gifta? Stand by Me Sex viktiga, fantastiska och inspirerande filmer som får en att tänka efter och inse värdet av livet och vilka möjligheter som finns. American Beauty är för mig personligen den i särklass viktigaste och bästa filmen som gjorts. __________________________ Vänliga Hälsningar Markus Elfström, redaktör Filmpunkten [Inlägget redigerades av wildpalm 2009-01-31 21:10:54] |