Anledningen till att jag inte använder smileys är för att jag ogillar dem, dem är irriterande gula gubbar, har inte läst att det skall vara olagligt att inte använda smileys du får helt enkelt ta det jag säger på ditt sätt. Istället för att bråka med mig, bråka med lagstiftningen, inte jag som kom på denna korkade idé, och jo, jag har empati. Slutdisskuterat. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (Såg det bra ut?) __________________________ Screw Godfather. Screw Dark Knight. Screw Shawshank. Make Scooby Doo: Monsters Unleashed #1. Topplistan uppdaterad Senaste recenserade filmer: Doften av grön papaya (1993) Watchmen (2009) Friday the 13th (2009) [Inlägget redigerades av uncle_funk 2009-03-24 13:51:49] |
uncle_funk skrev: Ripping ÄR kopiering oavsett eget bruk eller inte, och så långt jag fattat det så är kopiering olagligt. 002mateke skrev: Han ville insinuera att rippning, JA, var olagligt, varpå jag frågade varför funktionen finns på hemdatorer. Då fick jag ett extremt luddigt svar som jag idag inte minns. Det verkar råda viss förvirring. Man får alltid kopiera en legal förlaga (CD, DVD osv) för privat bruk. Det är till och med lagligt att kopiera en CD-skiva som man har köpt och ge till en kompis. Jag har aldrig hört att rippning alltid är olagligt, så det tror jag är en myt. Läs bl.a: http://www.sr.se/sida/Artikel.aspx?artikel=2592492&ProgramID=1012 [Inlägget redigerades av Goliatbagge 2009-03-24 17:07:27] |
det låter mer vettigare baggen __________________________ ..::keep metal or die::. When a man lies, he murders some part of the world. These are the pale deaths which men miscall their lives. All this I cannot bear to witness any longer. Cannot the Kingdom of Salvation take me home? cliff burton |
Som sagt, trodde all film/musik var olagligt att kopiera. Inget annat. __________________________ Screw Godfather. Screw Dark Knight. Screw Shawshank. Make Scooby Doo: Monsters Unleashed #1. Topplistan uppdaterad Senaste recenserade filmer: Doften av grön papaya (1993) Watchmen (2009) Friday the 13th (2009) |
Vi förstår, men nu vet du att det inte är så Reglerna är lite otydliga, men som jag har förstått det får du tex kopiera din nyköpta skiva till din familj/närmaste vänner, men inte till arbetskollegor, klasskamrater osv... Och självfallet är det alltid olagligt om du tar betalt för det. |
sista dagen idag att ladda ner.. __________________________ ..::keep metal or die::. om ni har lp skivor och vill dem ha konverterad till tex cd så konkakta konvessnubbarnaab@live.se When a man lies, he murders some part of the world. These are the pale deaths which men miscall their lives. All this I cannot bear to witness any longer. Cannot the Kingdom of Salvation take me home? cliff burton |
Det är lika olagligt att tanka ner idag som det var förra veckan och även nästa vecka, freddy. __________________________ Screw Godfather. Screw Dark Knight. Screw Shawshank. Make Scooby Doo: Monsters Unleashed #1. Topplistan uppdaterad Senaste recenserade filmer: Lost in Translation (2003) http://www.filmpunkten.se/filmtitel.asp?id=3641&filmpage=2 Doften av grön papaya (1993) Watchmen (2009) Friday the 13th (2009) |
men imorgon börjar häxjakten på oss som laddar ner __________________________ ..::keep metal or die::. om ni har lp skivor och vill dem ha konverterad till tex cd så konkakta konvessnubbarnaab@live.se When a man lies, he murders some part of the world. These are the pale deaths which men miscall their lives. All this I cannot bear to witness any longer. Cannot the Kingdom of Salvation take me home? cliff burton |
Du e härlig du fvm, man kan inte anklaga dej för att vara oärlig iaf.![]() __________________________ Hej FRA! Det finns ingen anledning att läsa mitt e-mail/foruminlägg. Jag har ingenting att göra med al-Takfir wa al-Hijra, al-Jama'a al-Islamiyya eller al-Jihad. Jag har aldrig gjort Siyama eller tillverkat en molotovcocktail, jag vet knappt ens vad fatwah betyder. Men tack för visat intresse! PS. Terroristattacker kommer knappast att planeras över okrypterade e-mail eller foruminlägg. Motverka FRA-lagen på www.hejfra.se |
Får se hur allt utvecklar sig. Tror många kommer åka fast. |
Det tror inte jag. Det når en gräns, sen pallar inte svenska folket mer. Så blir det upplopp osv på gator och torg (hoppas jag). Inte fan ska man behöva böta tusentals kronor för att man laddat ned något när det är så lättåtkomligt. |
jag e 100% ärlig mateken wookad: det hoppas jag med att det kommer sluta pärlan:jag hoppas inte nån åker fast __________________________ ..::keep metal or die::. om ni har lp skivor och vill dem ha konverterad till tex cd så konkakta konvessnubbarnaab@live.se When a man lies, he murders some part of the world. These are the pale deaths which men miscall their lives. All this I cannot bear to witness any longer. Cannot the Kingdom of Salvation take me home? cliff burton |
jag sa ju häxtjakten va igång __________________________ ..::keep metal or die::. om ni har lp skivor och vill dem ha konverterad till tex cd så konkakta konvessnubbarnaab@live.se When a man lies, he murders some part of the world. These are the pale deaths which men miscall their lives. All this I cannot bear to witness any longer. Cannot the Kingdom of Salvation take me home? cliff burton |
Är relativt oinsatt i ämnet eftersom jag inte laddar ner (vilket man väl inte behöver göra för att ha de kunskaper som behövs), men tittade lite på länken från fvm. Piratförlaget mfl har redan börjat söka efter en person som de misstänker för att ha spridit ljudböcker. Samtidigt går det utan problem att ladda ner ljudböcker från bibliotekets hemsida hur mycket man vill bl a ett 10-tal av Jan Guillou. Borde inte detta också förbjudas när det nu har blivit som det har blivit. Vill man få in böckerna på mp3 är det ju bara att spela in med t ex Audacity så har man boken så länge man vill utan att betala. __________________________ www.flyred.se |
Bra poäng där, Borr! Intressant! Har du kollat så att det verkligen fungerar, dvs så det inte finns nån digital spärr liksom på nåt sätt...? OM det fungerar så är det ju en högst intressant sak. Har du pratat med Piratpartiet? Om inte, tipsa dem om detta! __________________________ Hej FRA! Det finns ingen anledning att läsa mitt e-mail/foruminlägg. Jag har ingenting att göra med al-Takfir wa al-Hijra, al-Jama'a al-Islamiyya eller al-Jihad. Jag har aldrig gjort Siyama eller tillverkat en molotovcocktail, jag vet knappt ens vad fatwah betyder. Men tack för visat intresse! PS. Terroristattacker kommer knappast att planeras över okrypterade e-mail eller foruminlägg. Motverka FRA-lagen på www.hejfra.se |
undrar hur det kommer vara om en vecka?när dem redan har tagit en för detta och sen om en månad och mer..skrämmade tycker ja __________________________ ..::keep metal or die::. om ni har lp skivor och vill dem ha konverterad till tex cd så konkakta konvessnubbarnaab@live.se When a man lies, he murders some part of the world. These are the pale deaths which men miscall their lives. All this I cannot bear to witness any longer. Cannot the Kingdom of Salvation take me home? cliff burton |
Ska ta och testa lite 002mateke. Fungerade för nått år sedan, men tyvärr hade jag virus för ett tag sedan och fick formatera om hela skiten. Ska prova att installera programmen som behövs (alla är lagliga, bibliotekskort, adobe reader och Audacity behövs) och se om det går nu. __________________________ www.flyred.se |
Ok, har testat nu. Lånade Liza Marklunds "En plats i solen". Man lyssnar på boken strömmande alltså att den spelas upp genom internet i Window media player (eller vad man nu har för spelare). Sedan sätter man igång Audacity och sätter på "spela in ljudet som kommer ur högtalarna". Därefter är det bara att trycka på rec och sätta igång ljudboken så har man den efter ett tag. Går ju att lägga in på mp3 eller bränna på CD eller vad man nu vill. __________________________ www.flyred.se |
![]() Ett genombrott! Tipsa Piratpartiet snabbt som f-n för bövelen! __________________________ Hej FRA! Det finns ingen anledning att läsa mitt e-mail/foruminlägg. Jag har ingenting att göra med al-Takfir wa al-Hijra, al-Jama'a al-Islamiyya eller al-Jihad. Jag har aldrig gjort Siyama eller tillverkat en molotovcocktail, jag vet knappt ens vad fatwah betyder. Men tack för visat intresse! PS. Terroristattacker kommer knappast att planeras över okrypterade e-mail eller foruminlägg. Motverka FRA-lagen på www.hejfra.se |
Ska man mejla nån där eller ta det i deras forum? Är inte bra på sånt här. __________________________ www.flyred.se |
Vet ej egentligen, men ta det i deras Forum vet ja! Han, partiledaren Falkvinge eller vad han hette, lär ju se detta. Eller sök efter e-mail på deras hemsida som de måste ha. __________________________ Hej FRA! Det finns ingen anledning att läsa mitt e-mail/foruminlägg. Jag har ingenting att göra med al-Takfir wa al-Hijra, al-Jama'a al-Islamiyya eller al-Jihad. Jag har aldrig gjort Siyama eller tillverkat en molotovcocktail, jag vet knappt ens vad fatwah betyder. Men tack för visat intresse! PS. Terroristattacker kommer knappast att planeras över okrypterade e-mail eller foruminlägg. Motverka FRA-lagen på www.hejfra.se |
Ok, provar med deras forum. __________________________ www.flyred.se |
peter heter han i förnamn..hehe jag mejlar med han ibland __________________________ ..::keep metal or die::. om ni har lp skivor och vill dem ha konverterad till tex cd så konkakta konvessnubbarnaab@live.se When a man lies, he murders some part of the world. These are the pale deaths which men miscall their lives. All this I cannot bear to witness any longer. Cannot the Kingdom of Salvation take me home? cliff burton |
Rickard Falkvinge heter han väl i och för sig, och har förövrigt dessvärre inte gjort något jätteintryck på mig i de intervjuer han varit med i! |
Haha dom kommer få skicka ut många böter..bra att munkätande poliser får nått att göra iaf. __________________________ In life god take god give |
Någon som kan ett program som man kan spela in vad som spelas från högtalarna för Apple/Macintosh? __________________________ Screw Godfather. Screw Dark Knight. Screw Shawshank. Make Scooby Doo: Monsters Unleashed #1. Topplistan uppdaterad Senaste recenserade filmer: Lost in Translation (2003) http://www.filmpunkten.se/filmtitel.asp?id=3641&filmpage=2 Doften av grön papaya (1993) Watchmen (2009) Friday the 13th (2009) |
uncle-funk, finns inte Audacity i en version för Mac? Annars vet jag tyvärr inga program. __________________________ www.flyred.se |
Jomen visst fanns det, tack så hemskt mycket. EDIT: Kom på att jag har samma funktion på GarageBand. __________________________ Screw Godfather. Screw Dark Knight. Screw Shawshank. Make Scooby Doo: Monsters Unleashed #1. Topplistan uppdaterad Senaste recenserade filmer: Lost in Translation (2003) http://www.filmpunkten.se/filmtitel.asp?id=3641&filmpage=2 Doften av grön papaya (1993) Watchmen (2009) Friday the 13th (2009) [Inlägget redigerades av uncle_funk 2009-04-04 23:05:15] [Inlägget redigerades av uncle_funk 2009-04-05 00:09:47] |