1. Är det nån som vet om det är sant att Vin Diesel var uppe i Lappland vid Lapporten för att spela in en av snöscooterscenerna? Jag reagerade klart på bergen i bakgrunden som den klassiska kända naturvyn vid Kungsledens start i Abisko, innan ja såg att nån skrev att den delvis var inspelad i Sverige. 2. Är det nån som möjligen vet var det där klostret i inledningen av filmen finns i världen? Eller om det bara är påhittat och datorgenererat med CGI? Tycker man borde hört om det via Turistprogrammen på TV och i andra medier. I filmen skulle det ju vara nånstans i Östeuropa har jag för mej. __________________________ Hej FRA! Det finns ingen anledning att läsa mitt e-mail/foruminlägg. Jag har ingenting att göra med al-Takfir wa al-Hijra, al-Jama'a al-Islamiyya eller al-Jihad. Jag har aldrig gjort Siyama eller tillverkat en molotovcocktail, jag vet knappt ens vad fatwah betyder. Men tack för visat intresse! PS. Terroristattacker kommer knappast att planeras över okrypterade e-mail eller foruminlägg. Motverka FRA-lagen på www.hejfra.se |
Citat från producenten Alain Goldman: "The movie is over-budget and three weeks behind schedule because a skiing sequence had to be shot in Sweden thanks to a lack of snow in Eastern Europe, Goldman said." Klipp från inspelningen som jag förstår det: http://www.youtube.com/watch?v=3_3SbqHrUjk __________________________ Whoever said, 'It's not whether you win or lose that counts,' probably lost. [Inlägget redigerades av S16F 2009-03-19 16:35:01] |
Kul att se, S16F, tack! Men d e nog högst troligt svenska stuntmän som kör scootrarna. Vet du nåt om fråga 2? Antar inte eftersom du inte svarade där, eller? ![]() __________________________ Hej FRA! Det finns ingen anledning att läsa mitt e-mail/foruminlägg. Jag har ingenting att göra med al-Takfir wa al-Hijra, al-Jama'a al-Islamiyya eller al-Jihad. Jag har aldrig gjort Siyama eller tillverkat en molotovcocktail, jag vet knappt ens vad fatwah betyder. Men tack för visat intresse! PS. Terroristattacker kommer knappast att planeras över okrypterade e-mail eller foruminlägg. Motverka FRA-lagen på www.hejfra.se |
Inga problem, och nej tyvärr jag vet inget om klostret. __________________________ Whoever said, 'It's not whether you win or lose that counts,' probably lost. |