Jag vet inte om detta är ett passande forum, men man kan ju alltid fråga. Om man har spelat in någon gammal pilsnerfilm från TV på DVD-skiva, vore det ju kul om man kunde ha omslaget till den filmen. Kanske någon kunde guida mig vidare om detta. Är det tillåtet att fråga efter sådant här på detta forumet överhuvudtaget? Kanske jag ger mig in på något illegalt? Eller är det OK för medlemmar här att scanna in DVD-omslag (eller tom VHS-omslag) och dela med sig med varann? Många gånger om man spelar in nån gammal film på TV så är omslagen mycket svåra att hitta på nätet. Kanske det finns någon community där ute där man sysslar med sådant. Om det finns någon community som pysslar med gamla klassiska filmer och pilsnerfilmer vore det underbart. Tacksam för alla tips!!! snowstop PS: Är ute efter omslagen till "Lilla Fridolf Och Jag" samt "Loffe Som Miljonär". ![]() [Rubriken ändrades av forummoderator Goliatbagge 2009-03-22 11:53:29] |
En sak vet jag ochh det är att än så länge kan man inte på FP dela med sej genom uppladdning av filer och sen nedladdning av desamma. Inte mycket till hjälp, men, men lite iaf. Lycka till med resten! __________________________ Hej FRA! Det finns ingen anledning att läsa mitt e-mail/foruminlägg. Jag har ingenting att göra med al-Takfir wa al-Hijra, al-Jama'a al-Islamiyya eller al-Jihad. Jag har aldrig gjort Siyama eller tillverkat en molotovcocktail, jag vet knappt ens vad fatwah betyder. Men tack för visat intresse! PS. Terroristattacker kommer knappast att planeras över okrypterade e-mail eller foruminlägg. Motverka FRA-lagen på www.hejfra.se |
jag kan hjälpa dej om du vill dvdomslag __________________________ ..::keep metal or die::. When a man lies, he murders some part of the world. These are the pale deaths which men miscall their lives. All this I cannot bear to witness any longer. Cannot the Kingdom of Salvation take me home? cliff burton |