Jag har sett första delen i serien och funderar nu lite över när resterande filmer kommer. Jag antar att det kommer att komma en till senare under hösten, men jag har inte hängt med riktigt i alla turerna vad gäller vad som ska visas på bio kontra i tv. Det ska väl antagligen bli en lite längre tv-verison. Men är det någon som vet när detta är planerat att sändas? [Rubriken ändrades av forummoderator Goliatbagge 2009-04-07 15:45:32] |
Alla filmerna går upp på bio. __________________________ Screw Godfather. Screw Dark Knight. Screw Shawshank. Make Scooby Doo: Monsters Unleashed #1. Topplistan uppdaterad Senaste recenserade filmer: Lost in Translation (2003) http://www.filmpunkten.se/filmtitel.asp?id=3641&filmpage=2 Doften av grön papaya (1993) Watchmen (2009) Friday the 13th (2009) |
Jag har läst att nummer 2 kommer upp i augusti och nummer 3 kommer upp i december, på bio då alltså. |
Dom två avslutande delarna var väll först tänkt att dom skulle visas på Tv 4........ Sen ändrade sig filmbossarna när del1 blev succe antar jag Har tyvärr inte sett del1 än men boken var j-t braJag hoppas bara att del2 och 3 är bättre än böckerna, för dom sög |