Från vilken film är bilden på framsidan där det står " Kolla in Filmpunktens samling med Zombies"??? Den verkar lite cool så vill gärna veta om nån vet...? Mvh: mysgrabben [Rubriken ändrades av forummoderator Goliatbagge 2009-05-07 17:11:42] |
tror det e från den aminerade resident evil filmen __________________________ Can´t you see, the devil in me just take a look in my eyes I´ll play for you, this wicked melody it is magic will reach for your soul It burns inside, no place to hide this strange tune possesses your mind It comes over you, & the nightmare is true you will enter the realm of the dark///candlemass |
Resident Evil: Degeneration alltså? |
Tror inte att det kommer från någon film alls. Är snarare någon konstnärlig människa som gjort bilden till ett spel eller liknande. |
Aha oki.... Den ser iaf grym ut.... hehe |
Möjligtvis inte så att bilden kommer från spelet "Dead rising"? __________________________ www.flyred.se |
Inte från Dead Rising skulle jag tro, har spelat det. För övrigt så har väl både Enrico Morricone psoten och denna postats tidigare väl? Nyhetstorka? __________________________ Whoever said, 'It's not whether you win or lose that counts,' probably lost. |
Grupperna kan väl knappast betraktas som nyheter, men visst skulle det vara bra om FP-skutans besättning/användarna på något sett lockades till att utvidga grupperna så att det blev större variation. Det har utlovats någon förbättring av funktionen tidigare, men jag har inte sett något av det. Och dessutom heter han Ennio, inte Enrico. Han är italienare, inte spanjack. ![]() Angående bilden så känns den som tagen från ett dator-/TV-spel. Vilket? Vet inte. Kanske Left 4 Dead? |
Jag sa inte att de skulle betraktas som nyheter. Men däremot så antar jag att det inte finns så mycket nyheter att skriva om då man på nytt lägger upp grupper som det redan postats om. Inte Left4Dead heller är jag tämligen säker på. Tror snarare att det är något slags fan-art eller så kommer det från någon film. EDIT: Googlar man på "Zombies" och kollar på bilder så är det just den bilden som poppar upp först. http://uploads.alexville.com/games1230664738-Aleksi_Zombies_boxcover.600_600%5B1%5D.jpg Är en bild till ett minispel. __________________________ Whoever said, 'It's not whether you win or lose that counts,' probably lost. [Inlägget redigerades av S16F 2009-05-08 13:41:15] [Inlägget redigerades av S16F 2009-05-08 13:42:40] |
Mystery solved. Det är omslagsbilden till ett (franskt?) sällskapsspel. http://www.asmodee.com/jeux-de-societe/gamberge-et-strategie/produits/zombies.htm |
Mysigt sällskapsspel. Något för barnfamiljen kanske? __________________________ www.flyred.se |
Oki tackar så mkt GB....=) |