Hittade den här roliga videon med Vin Diesel från hans tidiga "karriär", där han ser riktigt mänsklig ut. http://www.liveleak.com/view?i=d5f_1241882332
När jag ändå har startat en tråd om honom så får ni gärna komma med synpunkter på hans skådespeleri. Personligen tycker jag att han har en komisk karisma. Har sett åtta av hans filmer. Den bästa är Rädda menige Ryan som dock var så länge sedan jag såg att jag inte ens kommer ihåg Diesels insats. Det var väl också hans genombrott? Den sämsta är svårt att säga då det finns många kandidater. Antagligen xXx, men den senaste kalkonen Babylon A.D. ligger också bra till. [Inlägget redigerades av Goliatbagge 2009-05-17 22:06:18] |
jag tycker babylon va väldigt bra faktiskt __________________________ Can´t you see, the devil in me just take a look in my eyes I´ll play for you, this wicked melody it is magic will reach for your soul It burns inside, no place to hide this strange tune possesses your mind It comes over you, & the nightmare is true you will enter the realm of the dark///candlemass |
HAHA! Det var riktigt underhållande, jag tycker han har en riktigt skön stil faktiskt... __________________________ Screw Godfather. Screw Dark Knight. Screw Shawshank. Make Scooby Doo: Monsters Unleashed #1. Topplistan uppdaterad Senaste recenserade filmer: Lost in Translation (2003) http://www.filmpunkten.se/filmtitel.asp?id=3641&filmpage=2 Doften av grön papaya (1993) Watchmen (2009) Friday the 13th (2009) |