Hej ville bara tipsa om Ubetoo.com där du kan ladda upp filmklipp som du har skapat och sedan får du betalt varje gång någon tittar på dem. En lite modernare youtube? kolla in mitt videoklipp http://www.ubetoo.com/TopVideos.taf?_VideoId=2678 ha en bra dag /poppy [Rubriken ändrades av forummoderator Goliatbagge 2009-06-02 17:02:09] |
Jasså, hur mycket eller lite pröjsar de, då? __________________________ Hej FRA! Det finns ingen anledning att läsa mitt e-mail/foruminlägg. Jag har ingenting att göra med al-Takfir wa al-Hijra, al-Jama'a al-Islamiyya eller al-Jihad. Jag har aldrig gjort Siyama eller tillverkat en molotovcocktail, jag vet knappt ens vad fatwah betyder. Men tack för visat intresse! PS. Terroristattacker kommer knappast att planeras över okrypterade e-mail eller foruminlägg. Motverka FRA-lagen på www.hejfra.se |
Suck,, vill inte trycka på den länken nej nej nej. __________________________ "Monster", the best anime around? |
Sidan verkar vara bra skit, men trist att du länkade till din egen video... ![]() |
Lite mer info tack. Vad får man betalt för och hur mycket? Varför gör dem detta och vad tjänar dem på detta? |