Läs och diskutera, yeay! |
Det finns alltid forskare som tycker olika. Ja tror människan är en stor orsak till att isarna och snön på bergstopparna smälter pga. minskat ozonlager som skyddar oss. Vad tror Du själv? __________________________ Hej FRA! Det finns ingen anledning att läsa mitt e-mail/foruminlägg. Jag har ingenting att göra med al-Takfir wa al-Hijra, al-Jama'a al-Islamiyya eller al-Jihad. Jag har aldrig gjort Siyama eller tillverkat en molotovcocktail, jag vet knappt ens vad fatwah betyder. Men tack för visat intresse! PS. Terroristattacker kommer knappast att planeras över okrypterade e-mail eller foruminlägg. Motverka FRA-lagen på www.hejfra.se |
Själv gillar jag att visa den här listan för alla som pratar om Al Gores dokumentärfilm "An Inconvenient Truth": http://newsbusters.org/blogs/noel-sheppard/2007/10/09/court-identifies-eleven-inaccuracies-al-gore-s-inconvenient-truth __________________________ "The whole problem with the world is that fools and fanatics are always so certain of themselves, but wiser people so full of doubts." |
Vilken sensationell nyhet om du måste surfa in på DailyTech för att hitta atikeln. Jag har sett många liknande artiklar där andra orsaker varit bovarna, men ingenting har lyckats övertyga. Tycker inte att det finns så mycket att diskutera, åtminstone inte ännu. Jag tror som 002mateke, det verkar klart troligast, och den mesta forskningen pekar på att det är så. Alla ni som INTE tror på växthuseffekten, vart får ni era misstankar ifrån? Jag menar, ni har knappast kunskaperna och har nog svårt att göra ordentliga bedömningar? Går ni efter hur väderlekarna ändras eller? ![]() |
Jag kan redan hitta ett klart överdrivet fel från denna tidnings artikel, Oskar_90: "1. The Film is a political work and promotes only one side of the argument." - Fel, detta gör inte filmen och/eller Gore. Han tar visst upp flera sidors argument inkl. motståndarsidorna. Slutsats: alla tycker olika i media och man vet egentligen inte vem som verkligen har rätt. Skicklig journalistik? __________________________ Hej FRA! Det finns ingen anledning att läsa mitt e-mail/foruminlägg. Jag har ingenting att göra med al-Takfir wa al-Hijra, al-Jama'a al-Islamiyya eller al-Jihad. Jag har aldrig gjort Siyama eller tillverkat en molotovcocktail, jag vet knappt ens vad fatwah betyder. Men tack för visat intresse! PS. Terroristattacker kommer knappast att planeras över okrypterade e-mail eller foruminlägg. Motverka FRA-lagen på www.hejfra.se |
Men det är ju vad en brittisk domstol har kommit fram till, dubbelnollan. __________________________ "The whole problem with the world is that fools and fanatics are always so certain of themselves, but wiser people so full of doubts." |
Då bör denna brittiska domstol se om filmen. D e mycket enkelt: man sätter i DVD-skivan, sätter på TV: n och trycker på play. Då ser man faktabevis mitt framför ögonen. Det är dessutom en artikel skriven av ETT media. __________________________ Hej FRA! Det finns ingen anledning att läsa mitt e-mail/foruminlägg. Jag har ingenting att göra med al-Takfir wa al-Hijra, al-Jama'a al-Islamiyya eller al-Jihad. Jag har aldrig gjort Siyama eller tillverkat en molotovcocktail, jag vet knappt ens vad fatwah betyder. Men tack för visat intresse! PS. Terroristattacker kommer knappast att planeras över okrypterade e-mail eller foruminlägg. Motverka FRA-lagen på www.hejfra.se |
Om det nu är så att människan förstör världen har jag bara en sak att säga; "EVOLUTION FTW!" |
Oftast handlar det antingen om människan eller inte, jag skulle vilja säga att det är en självklar blandning av alla faktorer. Självklart har vi människor påverkat miljön, mer eller mindre. __________________________ Att våga är att förlora fotfästet för en stund - att inte våga är att förlora sig själv. Om du ska skriva, lär dig att skriva på ett korrekt och uttrycksfullt sätt. Individer som inte kan uttrycka sig blir för massan obetydlig! |
Vad, Toxic, du är entusiastisk över utvecklingen som den idag sker? (FTW = For The Win) __________________________ Hej FRA! Det finns ingen anledning att läsa mitt e-mail/foruminlägg. Jag har ingenting att göra med al-Takfir wa al-Hijra, al-Jama'a al-Islamiyya eller al-Jihad. Jag har aldrig gjort Siyama eller tillverkat en molotovcocktail, jag vet knappt ens vad fatwah betyder. Men tack för visat intresse! PS. Terroristattacker kommer knappast att planeras över okrypterade e-mail eller foruminlägg. Motverka FRA-lagen på www.hejfra.se |
Miljöfrågor har alltid varit tjöt om, kommer alltid att vara. Man inte vara säker på om det är vi som gör det eller naturen i stort sett eller kanske båda? Ett evigt drabbel om jordens undergång och mänskligheternas hot mot existens... Paranormal, besatt, självmordsbenägen amerikan som i början var nobody som vill ta ett steg fram, Al Gore tror han är smart, han har bara samlat information som nu funnits i nästan över 100 år.... __________________________ Screw Godfather. Screw Dark Knight. Screw Shawshank. Make Scooby Doo: Monsters Unleashed #1. Topplistan uppdaterad Senaste recenserade filmer: Lost in Translation (2003) http://www.filmpunkten.se/filmtitel.asp?id=3641&filmpage=2 Doften av grön papaya (1993) Watchmen (2009) Friday the 13th (2009) |
Vi västmänniskor är fruktansvärt bortskämda. Visst tycker vi synd om männskor i Uländer, men sålänge svälten inte gäller oss skiter vi i vilket. Allvarligt talat. Vi skickar möjligtvis pengar, men i livbåten sitter ingen. Jag är inte ett dugg rädd för vad som kan påverka mig när det gäller klimatpåverkan, men däremot andra delar av välden. Ändras klimathoten snabbt till det värre måste vi reagera fort, vilket vi tyvärr brukar vara sega med att göra. Förnekelse in i det sista ![]() |
Eftersom jag älskar logik, så anser jag att denna video slår huvudet på spiken: http://www.youtube.com/watch?v=zORv8wwiadQ Jag köper i princip hela hans resonemang, även om han förenklar det en del. Kontentan är att valet om man ska ta global uppvärmning på allvar eller inte borde vara enkelt, men mänskligheten som kollektiv är som sagt ganska dum. Vad gäller Al Gores "En obekväm sanning" så borde det vara uppenbart att den är långt ifrån objektiv. Att låta Gore ta upp "motståndarsidans" argument är ungefär som att låta fan läsa Bibeln. [Inlägget redigerades av Goliatbagge 2009-06-09 21:44:39] |