jag tycker att nån som HAR sett "flickan med pärlhörhänget"(som jag nyss la in ) ska hitta och betygsätta den förutom jag. och har man inte sett den... gör det för guds skull!
Xenomorph: Fame var en väldigt popular tvserie, som blev film. Serien visades på tv tidigt 80-tal eller tidigare kanske. Handlar om en high school för dans och musik i NYC.
jo pillan..filmen Day after tommorow hade jag inte sett.. det är så att betygsättningen var falsk,så om du inte har kollat på en film,men betygsatt den...så kan jag se till att Kristoffer tar bort din betygsättning,bara om du inte har sett filmen..
Snälla Striketeam , jag bara skojade . Man måste se en film ,innan man måste betygasätta den. Det är ju självklart. Förlåt om du tog det illa upp, men jag skojade bara. Förlåt!!!
Det är inte så svårt att titta på både "senast inlagda" och "senast betygsatta" för att hålla koll på vad som har ändrats... Det kunde förresten vara bra att kunna filtrera filmerna under "senast inlagda" genom att välja t.ex. inlagda senaste vecka, senaste månad o.s.v...
Tyckte JanEriks förslag här åvanför med att man kan se vilka filmer som är inlaggda sedaste veckan, månaden o.s.v. Det kanske även kunde vara för "senast betygsatta" också.
(Har du missat det inlägget Kristoffer? Du brukar alltid svara annars.)
Vad sägs om att man även kan se vem som betygsatte filmen sist på "senast betygsatta"? Det gör att man slipper gå in och kolla när man redan från början kan se att det är en person som aldrig skriver komentar till filmen.