Forum » Film » Filmanalys, speciell film » Alien   Till filmen »        Alien Prequel 2009-09-08 21:54:52
modv0074
Registrerad: 2005-08-02
Det är nu bekräftat att Ridley Scott ska göra en ny Alien-film, som ska bli en prequel till filmen från 1979, Alien – Den åttonde passageraren. Variety meddelar att Jon Spaihts fått uppdraget att skriva manuset.

20th Century Fox ska sköta distributionen för filmen.

Man har sedan 1997 års Alien återuppstår försökt göra nya filmer i serien, men de har inte blivit av – förutom de två filmerna Alien vs. Predator och Alien vs. Predator 2.

Vilka skådespelare som ska delta eller vilken handlingen blir är ännu inte klart – eller i alla fall inte offentliggjort ännu.

Låter intressant tycker jag. Det är en mycket bättre idé än att göra en uppföljare. Har även hört att Ripley karaktären ska vara med, undra vem som ska spela henne... Vem tycker ni skulle passa? Vad tycker ni om idén att göra en prequel?

2009-09-08 23:40:25
Shadowfax
Registrerad: 2004-04-04
Jag tycker också det låter intressant. Däremot så hoppas jag verkligen att den inte kommer vara lika dålig som Alien vs. Predator 1 & 2...

Sedan hoppas jag att de använder sig av Sigourney Weaver om de nu tvunget måste använda karaktären Ripley igen. Något annat duger inte.

Men, jag ser fram emot filmen..
__________________________

Put some excitement between your legs, ride a horse.

"Don't follow in my footsteps. I run into walls."

"I love deadlines. I like the whooshing sound they make as they fly by."
  2009-09-09 01:30:16
Zirgo
Registrerad: 2004-12-07
Ser väl så där fram emot det. AvP ser jag inte som en del av Alien serien på ett sätt, och för mig så slutade Alien i och med 3:an och där 4:an är en pengakossa.
Om dom kan få till ett intressant manus så absolut! Dock ser jag väl inte det som ett krav att dom har Ripley karaktären med, kanske som en liten biroll på något sätt där hon spelar en liten flicka eller något. Huvudrollen vill jag inte mena att hon ska ha.
__________________________

"Monster", the best anime around?
  2009-09-09 19:13:13
Johanna80
Registrerad: 2009-09-09
Ser mkt fram emot denna film... då Aliens filmerna är några av mina favoriter inom genren så han man ju förväntningarna uppe. Sigourney Weaver bör ju vara med på nått vänster annars blir det ju inte detsamma. När är den beräknad att komma ut i såfall?
  2009-09-09 20:55:19
modv0074