Jag måste fråga om det är någon som ser Star Trek på tv. Min kompis/pojkvän? vill att jag ska spela in det åt honom för han missar den annars. Är den så bra? /han är 43 år. Är det några tjejer som tittar på den?
Själv är jag inte så intresserad av såna filmer/tvserier, hur gör det så att den är så bra? Vill bara veta.
Jag älskar nästan allt som har med Star Trek att göra, men är det den nya "Enterprise" du menar? Jag tycker att den serien är kanonbra! Jag fick hela första säsongen på DVD innan den visades på TV och jag tycker att den är både rolig och charmig. Men inte med samma charm som Kirk, Spok och doktor Bones agerar...
Och jag är 45.... [Inlägget ändrat av ted 2004-06-02 19:16:28]
Samspelet mellan besättningen, humorn, att den inte försöker vara så seriös, fantasirikedomen, rymden, de korta avslutande historierna, den röda tråden som ändå löper genom avsnitten och ja, det är ju Star Trekk!!
Du menar väl långfilmerna med Kapten Picard? Det har väl inte gått någon TV-serie om "The next generation"? Jag gillar den filmen där Picard möter Kirk. Det är en höjdare!
Jo, Ted, Star Trek "The next generation" gick nog i minst sju säsonger. Alla har visats i femman. Serien, eller i allafall de sista säsongerna, är betydligt bättre än filmerna.
Jag måste ha fått hjärnsläpp! Varför kommer jag inte ihåg något annat än filmerna???? Jag vet att 5:an körde alla Star Trek-avsnitten från 60-talet. Sedan körde dom alla (5?) filmerna med Spock och Kirk. Jag får bakläxa på det här! Måste kolla.