vem tycker ni e den snyggaste skådespeleskan i hollywood? jag tycker 1. lindsay lohan 2. jennifer conelly 3. michelle williams 4. scarlett johansson tror jag. ni? [Rubriken ändrades av forummoderator Goliatbagge 2009-10-04 22:45:58] |
HAYDEN PANETTIERE!!! *Dreglar* Är djupt förälskad i henne! __________________________ l <3 Hayden Panettiere http://greencotton.files.wordpress.com/2008/05/blog-hayden_panettiere1.jpg http://www.sexiest.com/wp-content/uploads/2009/08/Hayden-Panettiere.jpg http://www.unificationfrance.com/IMG/jpg/heroes_hayden-panettiere_suite_3.jpg |
tveklöst Jessica Alba! __________________________ There's no need for you to fear me if you take your time to hear me. |
Håller med ang. Hayden, Alba och Johanson. Men även Rose McGowan, Reese Witherspoon och Christina Ricci. __________________________ YEFF!!! Young European Film Forum |
drew barrymore och ricci __________________________ TOPPLISTAN ÄR KLAR! |
asså lol...drew barrimore e ju inte snygg hon e ju värsta konstig |
Drew Barrymore is secksi. __________________________ YEFF!!! Young European Film Forum |
Meryl Streep gillar lantfalu, sägs det. |
För tillfället: Megan Fox på alla plan. __________________________ "Ska tydligen också ta en kaffe med ett danskt specialfikabröd som heter nåt i stil med Bruenkage, special offer price only for you on the island of Fyn snart... spännande. Tydligen delikatess." |
Jag tycker inte Megan Fox är så snygg som alla påstår, sexig, ja, men snyggast i hollywood? ne. Måste lägga till Anne Hathaway. __________________________ YEFF!!! Young European Film Forum |
Heather Graham utan konkurrens. |
Nja, så snygg e hon inte... Just nu e jag för Michelle Monaghan. __________________________ Nytt i topplistan (November): * 277. The Singing Detective (Keith Gordon) * 7. Léon (Luc Besson) inköpt på DVD * 243. Bonnie & Clyde (Arthur Penn) * 209. North Country (Niki Caro) * Léon #7 bytte plats (#6) med Fifth Element #6 (#7) * 76. Nikita (Luc Besson) & 165. Dirty Harry (Don Siegel) * 21. La dernier Combat (Luc Besson) & 180. Le Grand Bleu (Luc Besson) |
Jessica, då nu föralltid. __________________________ "There's no need for you to fear me if you take your time to hear me". |
Någon mörkhårig. Kanske Jennifer Connelly eller Rachel Weisz i sina glansdagar. Kommer fan inte på många nu alltså. Tjejer ska vara mörkhåriga (sexigt och lite farligt), killar ska vara ljushåriga (stora, starka vikingar). Den som hävdar motsatsen har något väldigt litet mellan benen! [Inlägget redigerades av Wookad 2009-11-23 22:22:01] |
Ljushåriga? Host* Vad grundar du den teorin på wookad? Kanske var du tjej i ditt förra liv? ![]() __________________________ "There's no need for you to fear me if you take your time to hear me". |
Wookad är fd. tjej. Bytte skön när han var 13. __________________________ l <3 Hayden Panettiere |
Det är ingen teori, det är så det är. Varför tror ni att de skandinaviska länderna är bland de mest välmående i hela världen? Varför tror ni att vi blivit så framgångsrika? Just det, pga hårfärgen. Men okej, det ska inte vithårsblont, utan normalblont eller brunhårigt, men inte svart. Den idaliske skandinaviska mannen är ju lång och mörkblond liksom. ![]() |
Okej för det första så är ju alla snygga i hollywood eller de e ju det dom lever på?! Ja och för det andra så tycker jag att Kristen stewart är en av dom vackraste i hollywood nu även om hon kanske inte som nu killar säger " pangbrud " haha vad fult. aja ska hålla mig till ämnet ja så är hon bara så cool och rockig!! Hon är förebilden nummer 1 för mig och det räknas väll som snyggast i hollywood? Aja ta nu inte detta fel om jag säger så.... __________________________ "Klokhet och vett uti övermått den finaste gåva människan fått" - Luna Lovegood |
Såg nyligen Transformers 2... och jag håller med 002mateke om Megan Fox. Hon ser banne mig helt fantastisk ut. ![]() |
Håller med Wookad, förrutom de blonda männen, Wookad verkar vara bi, inget fel, kom ut i garderoben bara. Brunetter är oftast snyggare än blonder (vilka oftast ser likadana ut). __________________________ Nytt i topplistan (November): * 277. The Singing Detective (Keith Gordon) * 7. Léon (Luc Besson) inköpt på DVD * 243. Bonnie & Clyde (Arthur Penn) * 209. North Country (Niki Caro) * Léon #7 bytte plats (#6) med Fifth Element #6 (#7) * 76. Nikita (Luc Besson) & 165. Dirty Harry (Don Siegel) * 21. La dernier Combat (Luc Besson) & 180. Le Grand Bleu (Luc Besson) |
Är jag bi, eller kanske en föredetta tjej? Spännande spekulationer. The man, the myth, the legend Wook. Mitt eget svar: Ingetdera, jag tycker bara att vikingar är det manligaste som funnits på vår jord. Supa, våldta, åka i stora drakskepp med pälskläder, kriga/erövra och dricka mjöd - ultimate lajfstajl liksom. |
Ultimate lifestyle indeeeeed. |
tycker ingen av mainstream tjejerna e snygga __________________________ i am dead and you are stupid |
Vilka är dom tjejerna, fred? __________________________ l <3 Hayden Panettiere |
alla dem som har nämts typ __________________________ i am dead and you are stupid |
Smaken är som baken, dvs, jag är högra skinkan, resten vänstra och du där emellan. Vad fasen är en "mainstream" brud? __________________________ Nytt i topplistan (November): * 277. The Singing Detective (Keith Gordon) * 7. Léon (Luc Besson) inköpt på DVD * 243. Bonnie & Clyde (Arthur Penn) * 209. North Country (Niki Caro) * Léon #7 bytte plats (#6) med Fifth Element #6 (#7) * 76. Nikita (Luc Besson) & 165. Dirty Harry (Don Siegel) * 21. La dernier Combat (Luc Besson) & 180. Le Grand Bleu (Luc Besson) * 311. Millenium Trilogin (Niels Arden Oplev, Daniel Alfredsson) [Inlägget redigerades av uncle_funk 2009-11-24 22:07:54] |
såna som ser bra ut bara för dem måste se bra ut __________________________ i am dead and you are stupid |
Jag tror att han menar ungefär: "Paris Hilton är snygg bara för att hon lever upp till en "top notch" lifestyle med mycket mode och skönhet. Egentligen är hon inte något speciellt." |
Va? Dummaste kommentaren någonsin... Dem flesta ser ju bra ut ändå... Så då menar du att dem inte är snygga bara för att du vill se en osminkad skådespelare som skapar ostabil vitbalans i filmen? __________________________ Nytt i topplistan (November): * 277. The Singing Detective (Keith Gordon) * 7. Léon (Luc Besson) inköpt på DVD * 243. Bonnie & Clyde (Arthur Penn) * 209. North Country (Niki Caro) * Léon #7 bytte plats (#6) med Fifth Element #6 (#7) * 76. Nikita (Luc Besson) & 165. Dirty Harry (Don Siegel) * 21. La dernier Combat (Luc Besson) & 180. Le Grand Bleu (Luc Besson) * 311. Millenium Trilogin (Niels Arden Oplev, Daniel Alfredsson) |
visst om dem spelar bra så men vissa kvinnliga skådisar e ju oftast me bara för dem e snygga som t.ex jenniefer lopez..en av dem sämsta kvinnliga skådiaar ever __________________________ i am dead and you are stupid |
jo, men sedan har hon ju inga stora roller direkt, inga repliker etc. förrutom i sämre filmer. Nu var det ju inte hur bra dem var utan hur snygga dem är. __________________________ Nytt i topplistan (November): * 277. The Singing Detective (Keith Gordon) * 7. Léon (Luc Besson) inköpt på DVD * 243. Bonnie & Clyde (Arthur Penn) * 209. North Country (Niki Caro) * Léon #7 bytte plats (#6) med Fifth Element #6 (#7) * 76. Nikita (Luc Besson) & 165. Dirty Harry (Don Siegel) * 21. La dernier Combat (Luc Besson) & 180. Le Grand Bleu (Luc Besson) * 311. Millenium Trilogin (Niels Arden Oplev, Daniel Alfredsson) |
Tycker Lopez gör en riktigt bra roll i "En dag i livet" dock. |
okej..den kvinnliga skådisen som ja tycker e snyggast e christina ricci __________________________ i am dead and you are stupid |
Paris Hilton är hästskit. __________________________ l <3 Hayden Panettiere |
alla tjejer e fula utan smmink |
Suck, då har du inte sett en vacker tjej ännu. __________________________ One two three four five six seven, Blaze the hot.. trizack that sound like heaven. |
en riktigt fin tjej e snyggast utan smink __________________________ i am dead and you are stupid |
dawe är du tjej eftersom du tar åt dig fett mkt? lär dej sminka dej isf![]() |
Tar åt mig? rättar bara dina idiotiska påståenden.. __________________________ Ómerta |
tycker alba e rätt snygg faktisk |