Någon som sett den otroligt bra skräckfilmen mera blod i baljan boys (bloodbath at the house of death) från 1984? Vet någon var man kan få tag i den, varsom helst i världen går bra? Får fram en hel del information när jag söker på google men ingenstans där man kan köpa den. Kanske finns nån butik i sverige som säljer gamla filmer? Mvh Christian |
Jag har den på VHS!!! Det är en film som jag tittar på då och då, men nu var det längesen. Jag har inte kollat var/om den finns att få tag på, men jag köpte den i en billighetsbinge för många, många år sedan. Helmysko skräckkomedi! Hoppas du får tag i den, för jag vill ogärna bli av med min "rulle" om jag inte får ett fett anbud förstås... |
Naturligtvis ska du inte göra dig av med en sån fet rulle . Ska fortsätta leta fanns nått ställe i England som "letade upp" filmer åt en.Men om du nått sätt skulle kunna göra en kopia så kan du få ett fett anbud |
Vi gjorde ett försök en gång att kopiera över VHS r till CD, men det blev inte så lyckat och de tog alldeles för mycket plats. Men skam den som ger sig! Vem vet, lyckas vi så lovar jag att höra av mig!Det var så kul att du tog upp den här filmen, för jag trodde att jag var ensam i världen om att ha sett den och gillat den! |
Gott nytt år, kan meddela att jag för ca 10 år sedan fick den här kanonrullen i födelsedagspresent. Eftersom min mor hade glömt att ta bort prislappen kan jag berätta att den var köpt på Galne Gunnar för 29:90 Kvaliten på bandet säger ju det mesta eftesom det inte är inspelningskyddat så om det är någon som inte tyckte om skiten så är det bara att spela över. Mitt favoritmord i filmen är helt klart Nallebjörnen som sticker ihjäl killen som ligger i sängen,Synd att man bara ser att han gör det själv Fick även Rebel Rousers som jag oxså varmt kan rekommendera |