![]() | Tråden är låst av moderator. |
Tjenaa! ja tänkte kolla om någon vet några bra skräckfilmer man kan se? gärna några man hoppar till på och så!![]() inte sånna gamla filmer från 80 talet heller. MVH |
Det finns en flertal såna här trådar redan. Kolla in dom! ![]() Skräck som gör att man hoppar till http://www.filmpunkten.se/forum_visa.asp?ForumID=70013 Läskigaste skräckfilmen http://www.filmpunkten.se/forum_visa.asp?ForumID=61865 Bästa skräckfilmen http://www.filmpunkten.se/forum_visa.asp?ForumID=57161 Tips på skräckfilm + handling http://www.filmpunkten.se/forum_visa.asp?ForumID=58530 __________________________ l <3 Hayden Panettiere |
Kan väl ge några tips ändå. Men dessa är ändå från 60, 70 och 80-talet, och det var då det gjordes bäst skräck. Psycho (1960) - Psykologisk skräck. Halloween (1978) - Ren pure skräck. The Shining (1980) - Konstnärlig skräck. Hellraiser (1987) - Splatterskräck Dessa fyra ovanstående är en av de bästa skräck-filmerna jag sett. Jag vet inte av så många 'nya' bra skräck-filmer. Men '[Rec]' ska du nog ta och kolla in om du inte sett den. __________________________ l <3 Hayden Panettiere [Inlägget redigerades av modv0074 2009-11-11 19:24:56] |
Se de tidigare trådarna. Tråd låst. |
![]() | Tråden är låst av moderator. |