Välkommen till Filmpunkten. Tack för du gillar sidan!
Jo det stämmer, jag är ensam att driva sidan. Och visst är det mycket jobb, men jag tycker det är roligt. Om man är bra på att organisera och att vara målinriktad, så är det inga problem att hinna med. Ibland jobbar jag bara 10 minuter om dagen, ibland 7 timmar om dagen. Det brukar dock ligga kring 2 timmar.
Men jag har samtidigt en hel del hjälp från alla trevliga medlemmar på sidan som tipsar om nya filmer i databasen och rättar till felaktigheter i filminfon.
Spelar det nån roll vad folk tycker? Kolla in varende forum på nätet . . .
Klart man måste göra det snyggt, men tänk på att de som annonserar själva skulle hjälpa dig för att göra mer reklam på sidan. De vill ju också att sidan ska gå allt bättre . . .
Att Filmpunkten är reklam fri tycker jag är bra, och det ger mig en känsla av D.I.Y. Det är punk! Jag är så trött på all reklam som trycks upp i ansiktet på mig.
Men jag vet hur det är att driva en stor site som denna och att det ligger mycket jobb bakom och fram för allt; det kostar pengar att ha en hemsida. Domän, webhotel o.s.v. och det är ju alltid trevligt om man kan få igen på ett eller annat sätt.
Sedan är all reklam inte av ondo. Jag skulle inte störa mig på om det fannas reklam som har med film att göra, det ser jag mer som produkt information. Resten kan jag igorera.
Jag har inget emot reklam om den är vettig och i lagom mängd. Eftersom det är en filmsajt skulle det kanske inte vara helt fel med filmrelaterad reklam. Ett annat förslag är ju att ta betalt av medlemmarna för vissa tjänster, t ex att kunna använda fler forumkoder, egen Filmpunkten-mail etc. Det sistnämnda ska naturligtvis vara frivilligt i så fall eftersom alla säkert inte är intresserade av de här funktionerna.
Jag vill också ge ett stort + till dig Kristoffer som orkar med att driva sajten. Jag antar att det kräver väldigt mycket tid, ork, engagemang och pengar från din sida och jag tycker att du gör ett utmärkt jobb, tack så mycket!
Bra att du tänker på att folk nog inte skulle uppskatta reklam, men en liten reklam banner vid sidan om kan nog inte skada.. Du borde starta en liten kul Webshop med DVD filmer på filmpunkten oxå..