Det är inte bara i ”New Moon” som varvulvarna gör en comeback. Nu blir det en nyinspelning av ”The Howling”. Enligt Variety kommer filmen att börja spelas in redan i februari nästa år och få premiär kring Halloween. Filmen har fått undertiteln "Reborn" och blir en nystart på serien vars första film kom ut 1981 och regisserades av Joe Dante och fick inte mindre än sex uppföljare. Joe Nimziki kommer att regissera filmen vilket blir långfilmsdebut för honom. Källa: www.moviezine.se |
Detta gillar väl du Wildpalm??? ![]() |
tummen ner för det..tycker orginalet e kanon __________________________ i am dead and you are stupid |
FVM trogna förhoppningar i ett nötskal, remake = dålig... __________________________ Nytt i topplistan (November): * 277. The Singing Detective (Keith Gordon) * 7. Léon (Luc Besson) inköpt på DVD * 243. Bonnie & Clyde (Arthur Penn) * 209. North Country (Niki Caro) * Léon #7 bytte plats (#6) med Fifth Element #6 (#7) * 76. Nikita (Luc Besson) & 165. Dirty Harry (Don Siegel) * 21. La dernier Combat (Luc Besson) & 180. Le Grand Bleu (Luc Besson) |
ja för orginalet brukar alltid vara bäst __________________________ i am dead and you are stupid |
Håller med fvm där att original oftast är dom bästa. Dock finns det ju alltid filmer som går emot den strömmen. King Kong är nog en av dom rullar som jag tyckte mer om när Peter Jackson gjorde sin tolkning än originalen. Teknikmässigt så har det ju skett hur mycket som helst i mellan. Men King Kong led inte av att få en remake av mer modernt slag. Kanske kan man hålla samma förhoppningar med "The Howling". __________________________ "Monster", the best anime around? |
ja som texas chainsaw massacre så va både orginalet och remaken jäkligt bra __________________________ i am dead and you are stupid |
Jag har absolut inte sagt att remakes är bättre, tydligen lätt att folk missuppfattar... __________________________ Nytt i topplistan (November): * 277. The Singing Detective (Keith Gordon) * 7. Léon (Luc Besson) inköpt på DVD * 243. Bonnie & Clyde (Arthur Penn) * 209. North Country (Niki Caro) * Léon #7 bytte plats (#6) med Fifth Element #6 (#7) * 76. Nikita (Luc Besson) & 165. Dirty Harry (Don Siegel) * 21. La dernier Combat (Luc Besson) & 180. Le Grand Bleu (Luc Besson) |
Säg inte det uncle, det finns en remake som du inte kan säga är sämre än orginalet. Tcm(2003) __________________________ "There's no need for you to fear me if you take your time to hear me". |
Jag har heller inte sagt att det inte finns remakes som är bättre än orginal... Håller absolut med ang. TCM och King Kong. __________________________ Nytt i topplistan (November): * 277. The Singing Detective (Keith Gordon) * 7. Léon (Luc Besson) inköpt på DVD * 243. Bonnie & Clyde (Arthur Penn) * 209. North Country (Niki Caro) * Léon #7 bytte plats (#6) med Fifth Element #6 (#7) * 76. Nikita (Luc Besson) & 165. Dirty Harry (Don Siegel) * 21. La dernier Combat (Luc Besson) & 180. Le Grand Bleu (Luc Besson) |
my mistake, jag borde kanske läst lite mer utav vad du skrivit i tråden. __________________________ "There's no need for you to fear me if you take your time to hear me". |
Remakes är kul. Jag anser att det är 50/50 om remakes är bättre eller sämre, ofta är de likvärdiga. Att det görs en remake på The Howling är kanon eftersom det är en av de mest överskattade varulvsfilmer som gjorts. T o m Howling 5 är ju bättre än ettan. Remakes som är bättre än originalet: Dawn of the Dead Hills Have Eyes Amityville Horror Heat The Ring |
Håller klart med dig wildpalm, hade helt glömt dom där. Många skräckfilmers remakes är ofta bättre än orginalen. __________________________ "There's no need for you to fear me if you take your time to hear me". |
dock inte friday the 13th remaken.den va dålig __________________________ i am dead and you are stupid |
HOLD ON, Dawn of the dead? DOTD orginalet är helt klart bättre än någon "Of the dead" film som skapats, skäms. __________________________ Nytt i topplistan (November): * 277. The Singing Detective (Keith Gordon) * 7. Léon (Luc Besson) inköpt på DVD * 243. Bonnie & Clyde (Arthur Penn) * 209. North Country (Niki Caro) * Léon #7 bytte plats (#6) med Fifth Element #6 (#7) * 76. Nikita (Luc Besson) & 165. Dirty Harry (Don Siegel) * 21. La dernier Combat (Luc Besson) & 180. Le Grand Bleu (Luc Besson) |
Jag brukar inte gilla remakes, men jag gillar Howling, så den skall bli intressant att se. |
uncle_funk: Förstår inte riktigt vad du menar. Originalet Dawn of the Dead är ju en av filmhistoriens mest överskattade filmer. Har man nån koll så tycker man som jag. Remaken däremot är ju helt fantastisk. Romero är ingen bra regissör. Skäms själv! |
'Dawn of the Dead' originalet är helt klart bättre. Men remaken blev ju riktigt lyckad ändå. Annars när det gäller 'The Howling'. Jag har aldrig sett nån film ur 'Howling'-filmserien.. Men ska väl nog göra det så fort jag får tag i den. Är det nån remake jag ser fram emot så är det 'Hellraiser'. [Inlägget redigerades av modv0074 2009-11-24 19:18:29] |