tycker det värkar va lite tråkig stämning på forumet. alltid samma personer som gnäller när ja tittar in vafan de e ett forum ni behöver inte ta de så jävla seriöst tycker jag ![]() |
HAHAHAHAHAHA!! FAn vad du är rolig!! __________________________ l <3 Hayden Panettiere |
håller me dej mertzell __________________________ i am dead and you are stupid |
vadå lol freddyvonmetal du e ju en av dom som gnäller o modv tyst med dej tönt |
SLUTA SKAPA DESSA SAMMA TRÅDAR! __________________________ Nytt i topplistan (November): * 277. The Singing Detective (Keith Gordon) * 7. Léon (Luc Besson) inköpt på DVD * 243. Bonnie & Clyde (Arthur Penn) * 209. North Country (Niki Caro) * Léon #7 bytte plats (#6) med Fifth Element #6 (#7) * 76. Nikita (Luc Besson) & 165. Dirty Harry (Don Siegel) * 21. La dernier Combat (Luc Besson) & 180. Le Grand Bleu (Luc Besson) * 311. Millenium Trilogin (Niels Arden Oplev, Daniel Alfredsson) * Australia ramlade ner från 69 - 112. * 71. 25th Hour (Spike Lee) [Inlägget redigerades av uncle_funk 2009-11-28 21:34:54] |
mertzell har inte gjort den här tråden i nått seriöst syfte överhuvudtaget. uncle.. Dina mening är osammanhängade. __________________________ l <3 Hayden Panettiere |
Märkte det, migränen som spökar, får ändra och kortfatta lite kanske... __________________________ Nytt i topplistan (November): * 277. The Singing Detective (Keith Gordon) * 7. Léon (Luc Besson) inköpt på DVD * 243. Bonnie & Clyde (Arthur Penn) * 209. North Country (Niki Caro) * Léon #7 bytte plats (#6) med Fifth Element #6 (#7) * 76. Nikita (Luc Besson) & 165. Dirty Harry (Don Siegel) * 21. La dernier Combat (Luc Besson) & 180. Le Grand Bleu (Luc Besson) * 311. Millenium Trilogin (Niels Arden Oplev, Daniel Alfredsson) * Australia ramlade ner från 69 - 112. * 71. 25th Hour (Spike Lee) |
Ni som gnäller är dom dryga, ni kan väl förfan ta och göra några intressantare trådar om dom som finns för tillfället inte duger. Ni får klaga, men bara löjligt att bara klaga utan att göra nåt åt det. __________________________ Ómerta |
Fail. På det här forumet, alltså. |
Onödig tråd.. __________________________ Ómerta |
Onödig? Det finns minst 30 likadana trådar, hälften av dem har mertzell skapat. __________________________ Nytt i topplistan (November): * 277. The Singing Detective (Keith Gordon) * 7. Léon (Luc Besson) inköpt på DVD * 243. Bonnie & Clyde (Arthur Penn) * 209. North Country (Niki Caro) * Léon #7 bytte plats (#6) med Fifth Element #6 (#7) * 76. Nikita (Luc Besson) & 165. Dirty Harry (Don Siegel) * 21. La dernier Combat (Luc Besson) & 180. Le Grand Bleu (Luc Besson) * 311. Millenium Trilogin (Niels Arden Oplev, Daniel Alfredsson) * Australia ramlade ner från 69 - 112. * 71. 25th Hour (Spike Lee) |
Mertzell, du borde nog skippa trådskapandet eller åtminstone finjustera dina inlägg en aning innan du postar. Vad är syftet med tråden? |
__________________________ Har sammanfogat en lista över sevärda rysare från den senare tiden inklusive trailers, se min profil. Ständigt uppdaterat. [Inlägget redigerades av Dan banan 2009-11-29 02:11:12] |
Ja, onödig..tycker du att något annat ord passar bättre för att beskriva tråden? __________________________ Ómerta |
HEJ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |