Vad hände egentligen med funktionen som på sidan gav oss tips om filmer som skulle kunna passa oss, Krille? Jag fick mycket bra tips här om filmer som skulle komma att ha särskild plats runt hjärtat mitt, och jag saknar nu verkligen den här grejen. Get It Back!
Ps. Satsa mycket mera på söksystemen här, d.v.s. sortering efter land, samt jag önskar forfarande bättringar/städning i listorna d.v.s. för allvarliga filmer för att vara komedier, disneyfilmer ska vara disneyfilmer o.s.v. Ds.
Funktionen som tipsar om filmer som passar dig finns fast har bytt namn och är mer avancerad. Du hittar den under Start->Moviefinder. Den har annonserats lite dåligt. Jag ska bättra mig på det.
Angående städning i kategorisystemet kan jag meddela att jag arbetar hela kvällar åt att ändra filmers kategorier. Ett nytt, bättre system är på G. Kommer nästa vecka.
Bättre sökfunktioner har jag nu noterat på min lista över uppdateringar.
Till Kristoffer: hörrudu käre herr redaktör, dräp dig inte för vår skull ! Jag tycker att du är fenomenal som sköter allt detta. Hade du bott närmare, skulle du ha fått nybakade bullar och kall mjölk som tack. Eller jordgubbstårta. Eller min smarriga paj.
Japp, du har så rätt Elisabet. Jag ser fram emot det nya kategorisystemet men du får inte glömma att äta och sova också Krille. (Är det okej att kalla dig Krille?)