Äntligen, vi som gillade första filmen kommer nog inte bli besvikna, personligen så tycker jag att tvåan ser lovande ut. Trailer: http://www.apple.com/trailers/paramount/ironman/ __________________________ Nytt i topplistan (December): * 311. Eagle Eye (D J Caruso) * 131. Annie Hall (Woody Allen) * 135. Carlito's Way (Brian De Palma) * 218. Monster's Ball (Marc Forster) * 280. Goodfellas (Martin Scorsese) * 273. Funny People (Judd Apatow) * 181. (500) Days of Summer (Marc Webb) * 166. Kill Bill Vol. 1 (Quentin Tarantino) |
Men varför denna Apple hysteri......... var är dom andra formaten tack Paramount. __________________________ "Monster", the best anime around? |
Hysteri? Ska hämta ordboken och se om det ordet verkligen passar här. __________________________ Nytt i topplistan (December): * 311. Eagle Eye (D J Caruso) * 131. Annie Hall (Woody Allen) * 135. Carlito's Way (Brian De Palma) * 218. Monster's Ball (Marc Forster) * 280. Goodfellas (Martin Scorsese) * 273. Funny People (Judd Apatow) * 181. (500) Days of Summer (Marc Webb) * 166. Kill Bill Vol. 1 (Quentin Tarantino) [Inlägget redigerades av uncle_funk 2009-12-17 22:03:38] |
Apple hysteri i det sammanhang att det är så jädra många trailers som kommer där igenom. Verkar som att många filmbolag gillar formatet när dom släpper sina trailers. Får väl kolla på Youtube när den blir släppt där,, kanske har hänt redan. __________________________ "Monster", the best anime around? |
Vad trevligt med Youtube! http://www.youtube.com/watch?v=J6Olpjl_IrE __________________________ "Monster", the best anime around? |
Tung skit. ![]() |
Tack Zirgo ![]() __________________________ Nytt i topplistan (December): * 311. Eagle Eye (D J Caruso) * 131. Annie Hall (Woody Allen) * 135. Carlito's Way (Brian De Palma) * 218. Monster's Ball (Marc Forster) * 280. Goodfellas (Martin Scorsese) * 273. Funny People (Judd Apatow) * 181. (500) Days of Summer (Marc Webb) * 166. Kill Bill Vol. 1 (Quentin Tarantino) |